Τα αγαπημένα μας supermodels μας δίνουν ιδέες για everyday looks που ξεχωρίζουν

Η Κendall Jenner, η Hailey Bieber, η Gigi και η Bella Hadid αλλά και η Emily Ratajkowski είναι μερικά από τα πιο γνωστά top models αυτή τη στιγμή και το στιλ τους πάντα μας εμπνέει. Τι επιλέγουν να φοράνε στην καθημερινότητά τους και ποιες τάσεις εμπιστεύονται στα πιο casual look τους.

Η Kendall Jenner αγαπάει τα wide leg jeans που της επιτρέπουν να νιώθει άνεση. Η ίδια

συνδυάζει το τζιν της με tank top και ολοκληρώνει το look με loafers σε μαύρο χρώμα. Μια oversized tote bag τελειοποιεί το outfit και το γνωστό μοντέλο προσθέτει και μερικά αξεσουάρ για να αναβαθμίσει το look της.

H Bella Hadid επιλέγει ένα πιο αθλητικό look και κερδίζει τις εντυπώσεις. Το γνωστό μοντέλο συνδυάζει το biker shorts της με ριγέ αθλητική ζακέτα και sneakers ενώ προσθέτει στο athleisure outfit που έχει επιλέξει, μια κορδέλα, γυαλιά ηλίου και κοσμήματα.

Η Gigi Hadid φοράει ένα υπέροχο tailored παντελόνι με μαύρη ζώνη και το συνδυάζει με crop πουλοβεράκι και loafers δημιουργώντας ένα black look που της πηγαίνει πολύ.

Η Εmily Ratajkowski κάνει τη βόλτα της στις Κάννες με στενό μάξι φόρεμα που ταιριάζει με λευκά sneakers και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα άκρως εντυπωσιακό casual look.

Tέλος, η Hailey Bieber που είναι πάντα αχώριστη με τον σύζυγό της, Justin, επιλέγει ένα cargo παντελόνι σε άνετη γραμμή και σε χακί απόχρωση που το ταιριάζει με λευκό crop top και λευκά sneakers.

© Bellocqimages/ Bauer-Griffin/GC Images/ Gotham/ Pepe Mendez/ MEGA / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor του Faysbook.gr αποκαλύπτει τις συνήθειες που άλλαξε στη ζωή της για καλύτερη υγεία

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα