Survivor: «Ο Άρης Σοϊλέδης είπε ότι με τα χρήματα του επάθλου θα νοικιάσει βίλα στη Γλυφάδα»

Υποψήφιος προς αποχώρηση για ένατη φόρα ήταν αυτή την εβδομάδα στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας και το τηλεοπτικό κοινό τον στήριξε με την θετική του ψήφο και παρέμεινε στο παιχνίδι.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης (5/6), ο45χρονος φαρμακοποιός, σε συζήτηση που έκανε με τον Στάθη Σχίζα στην παραλία, αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής σχεδιάζει από τώρα τι θα κάνει με τα χρήματα που έχει μαζέψει από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τα χρήματα του επάθλου, καθώς θεωρεί πως θα είναι

αυτός που θα κερδίσει το παιχνίδι.

«Τι έλεγε ο άλλος χθες; Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο! Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα θα κάνω το άλλο. Και υποχρεώνει όλους όσους είχε δίπλα του να τον στηρίξουν, μέχρι να φτάσει τελικό. Κατά τα άλλα ο Μαρτίκας ψήλωσε που τους είπε ότι θα μείνει. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τόσους μήνες ή σε όλη μου τη ζωή, αν στέκομαι ταπεινά δίπλα σε όλους» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Αλέξανδρος Κοψιάλης -Σοφία Φυρού: Βάφτισαν τον γιο τους -Φωτογραφίες

Ναταλία Γερμανού: «Όφειλα να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος ήθελε να γίνει πατέρας»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Απαντά πρώτη φορά για τα σχόλια που ακούστηκαν γύρω από την ηλικία του

Keywords
Τυχαία Θέματα