Τα 5 παράξενα πράγματα που κοιτάνε οι άντρες στις γυναίκες…σύμφωνα με την επιστήμη!

Είμαι σίγουρη πως έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές τι είναι αυτό που προσέχει ένας άντρας πάνω σε μια γυναίκα. Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις που θέλουμε και σε αυτή την περίπτωση και μας αποκαλύπτει τα 5 παράξενα πράγματα που κοιτάνε οι άντρες.

#1. Αν ρωτήσεις έναν άντρα αν προτιμάει μια γυναίκα με μακιαγιάζ ή με χωρίς, θα σου πει πως προτιμάει τη φυσική ομορφιά. Ωστόσο μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πως οι γυναίκες που βάφονται ελαφρά και τονίζουν τα μάτια τους με eyeliner

και φοράνε κραγιόν έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να τις πλησιάσουν άντρες.

#2. Η έρευνα αποκαλύπτει πως οι άντρες προτιμούν επίσης τις γυναίκες με καμπύλες γιατί θεωρούν πως αυτές μπορούν να γίνουν πιο εύκολα μητέρες και είναι πιο υγιείς.

#3. Κι όμως υπάρχει ένα χρώμα που προσελκύει τους άντρες και δεν είναι άλλο από το κόκκινο! Σύμφωνα με έρευνα του University of Rochester οι άντρες που είδαν φωτογραφίες των ίδιων γυναικών με κόκκινα, μπλε και λευκά ρούχα προτίμησαν σε μεγάλη αναλογία τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα.

#4. Μπορεί να σου φανεί περίεργο κριτήριο αλλά οι άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στην ευγένεια. Και ο λόγος που μας ακούγεται περίεργο είναι επειδή θεωρούσαμε πως οι άντρες προσέχουν κυρίως την εξωτερική εμφάνιση.

#5. Aκόμα ένα περίεργο κριτήριο που κεντρίζει το ενδιαφέρον των αντρών είναι το να έχει η σύντροφό τους λεπτή φωνή. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες με πιο λεπτή φωνή είναι πιο ελκυστικές προς τους άντρες, ενώ οι γυναίκες με πιο μπάσα φωνή προκαλούν την αίσθηση πως δεν είναι τόσο θηλυκές, κάτι που στην πραγματικότητα μπορεί να μην ισχύει.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σε αφυπνίσει! Δες τη φωτογραφία και σκέψου καλά…

Οι επιστήμονες αναφέρουν για ποιο λόγο «κυνηγάμε» τον ίδιο τύπο αντρών

Τι μας ενισχύει και τι αποδυναμώνει την αυτοπεποίθησή μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα