H αλήθεια που πρέπει να ξέρεις για κάθε ζώδιο πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση (Μέρος ΙΙ)

Πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση είναι καλό να είσαι ενημερωμένη για το ζώδιο του συντρόφου σου. Σου έχουμε ετοιμάσει λοιπόν μια λίστα με όλα τα ιδιαίτερα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για κάθε ζώδιο. Χτες αναπτύξαμε τα πρώτα 6 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και σήμερα θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα 6!

#Ζυγός
Όταν ο Ζυγός δεν είναι καλά θα συνεχίσει να σου χαμογελάει και εσύ δεν θα καταλάβεις τίποτα! Σε γενικές γραμμές

αυτό το ζώδιο προτιμάει να μην δείχνει τα συναισθήματά του. Θα σου δείξει ότι είναι ερωτευμένος αλλά δεν θα σου δείξει τη στεναχώρια του.

#Σκορπιός
Αν στον πρώτο μήνα της σχέσης σας σου πει να χωρίσετε μην δώσεις και πολύ σημασία. Μπορεί στην αρχή να πάθει πανικό σε μια σχέση αλλά πάντα επιστρέφει πιο σίγουρος από ποτέ. Οπότε δώσε του τον χώρο που χρειάζεται για να σκεφτεί και όλα θα πάνε καλά.

#Τοξότης
Είναι ένα από τα πιο ευχάριστα ζώδια και πάντα είναι σε καλή διάθεση και αισιόδοξοι. Μαζί τους θα κάνεις πολλά ταξίδια, θα ονειρευτείς και θα γελάσεις με την ψυχή σου.

#Αιγόκερως
Είναι ιδιαίτερα πνευματώδεις και ετοιμόλογοι! Θα λατρέψεις τις συζητήσεις μαζί τους αλλά θα σε εκνευρίσουν και αρκετά με τον τρόπο που εκφράζονται για το καθετί.

#Υδροχόος
Όλοι οι υδροχόοι είναι απίστευτα δραστήριοι και αυτό είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό σε μια σχέση γιατί δίπλα τους δεν θα βαρεθείς εύκολα. Μπορεί να μην εκφραστούν από την αρχή αλλά όσο περισσότερο τους γνωρίζεις τόσο περισσότερο θα τους ερωτεύεσαι.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς παίρνουν τα πάντα στη ζωή τους πολύ σοβαρά. Αυτό είναι αρνητικό γιατί αγχώνονται πολλές φορές χωρίς λόγο αλλά και θετικό επειδή θα πάρουν και τη σχέση σας στα σοβαρά.

Διαβάστε ακόμα: H αλήθεια που πρέπει να ξέρεις για κάθε ζώδιο πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση

Τα ζώδια σήμερα: “Σκορπιέ, μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις σου”

Πρω1νό 8/4: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα