Τα 5 nude κραγιόν που ταιριάζουν στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Η θερμοκρασία είναι στα ύψη κι εσείς έχετε ξεκινήσει ήδη τα μπάνια αλλά και τις εξορμήσεις στον αγαπημένο σας προορισμό. Αυτό σημαίνει πως έχετε μαυρίσει.

Και κάπου εδώ πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως ναι μεν κάνετε ηλιοθεραπεία αλλά πάντα με την απαραίτητη προστασία. Αυτό σημαίνει πως φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη και το ανανεώνετε κάθε 2 ώρες.

Γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε την ηλιοκαμένη όψη. Χαρίζει μια γοητευτική πινελιά στο

πρόσωπο κι εσείς την αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο. Απλώνετε highlighter στα ζυγωματικά, bronzer, blush σε μορφή κρέμας, αδιάβροχη μάσκαρα και κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις.

Εμείς σήμερα όμως σας έχουμε μια απίθανη ιδέα. Το φετινό Καλοκαίρι θα χρησιμοποιήσετε και το αγαπημένο σας nude κραγιόν. Εκείνο που έχετε συνδέσει με το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο μακιγιάζ.

Οι make up artists επιμένουν πως μπορείτε να το υιοθετείτε και τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά εσείς που έχετε αδυναμία στο no makeup make up look. Αρκεί να έχει τον κατάλληλο τόνο. Εκείνον που ταιριάζει στην μαυρισμένη επιδερμίδα.

Σας έχουμε τα ωραιότερα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο και να το αποκτήσετε.

MAC Lipstick, Whirl 

Estee Lauder Pure Colour Envy Matte Sculpting Lipstick, Raw Edge 

Nars Audacious Lipstick, Barbara

Clinique Even Better Pop Lip, Subtle

Fenty Beauty by Rihanna Stunna Lip Paint, Uncuffed 

Διαβάστε ακόμη:

Frog nail art: Είναι το animal print που θα γίνει μεγάλο trend άμεσα!

Πράσινη σκιά ματιών: Δείτε 10 τρόπους να τη φορέσετε σήμερα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα