Οι κομμωτές των celebrities αποκαλύπτουν τι πρέπει να κάνετε για να είναι το ξανθό στα μαλλιά σας πάντα άψογο!

Οι celebrities αποφάσισαν να γίνουν ξανθιές το φετινό καλοκαίρι. Ακόμη και η Emily Ratajkowski που έβαψε για πρώτη φορά στη ζωή της τα μαλλιά της, αποφάσισε να αποκτήσει μια υπέροχη, ανοιχτή απόχρωση.

Η Kaia Gerber με τη σειρά της υιοθέτησε ένα ξανθό της πλατίνας αμέσως μετά την καραντίνα και το πιθανότερο είναι να ετοιμάζεστε να κάνετε το ίδιο.

Αν λοιπόν είστε ήδη ξανθιές ή ετοιμάζεστε να γίνεται θα πρέπει να γνωρίζετε τα σημαντικότερα tips ώστε να

παραμείνει το χρώμα στα μαλλιά σας ζωντανό και η τρίχα υγιής και λαμπερή. 

Το ξανθό χρώμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού ξεθωριάζει και ταλαιπωρείτε τόσο από τον ήλιο όσο και από τη θάλασσα και το χλώριο της πισίνας.

Οι celebrity haircolorists που γνωρίζουν τα πάντα μιας και οι πελάτισσες τους αγαπούν το ξανθό χρώμα κι εκείνοι δημιουργούν τα ωραιότερα, έχουν όλες τις απαντήσεις αλλά και συμβουλές που πρέπει να γίνουν η Βίβλος σας. 

Η Lorri Goddard είναι η haircolorist των αδερφών Olsen αλλά και των Reese Whitherspoon και Rosie Huntington-Whiteley και σας συμβουλεύει να:

Προστατεύετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο χρησιμοποιώντας προϊόντα με δείκτη προστασίας. Πρέπει πάντα να απλώνετε ένα λάδι πριν μπείτε στη θάλασσα αλλά και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Είναι τα προϊόντα που εκτός από προστασία προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorri Goddard (@lorrigoddard_) στις 8 Μάι, 2018 στις 10:25 πμ PDT

Επίσης κρατούν το χρώμα ζωντανό και το προστατεύουν από την πράσινη απόχρωση που αποκτούν κυρίως από το χλώριο. Η Goddard μάλιστα έχει ένα απίθανο μυστικό σε περίπτωση που τα μαλλιά σας πρασινίσουν. Ρίξτε μέσα στο σαμπουάν σας δύο ασπιρίνες και λουστείτε. Θα εκπλαγείτε!

H Alex Brownsell επιμένει πως όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή και πλούσια ενυδάτωση. Αμέσως μετά το λούσιμο επιβάλλεται να απλώνετε μια μάσκα αναδόμησης με πλούσια ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση της. Επιμένετε στις άκρες που είναι εύθραυστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexbrownsell (@alexbrownsell) στις 17 Φεβ, 2019 στις 3:22 μμ PST

Η Tracey Cunningham είναι η hairstylist που δημιούργησε το ξανθό χρώμα στην Kendall Jenner. Ναι, εκείνο που κράτησε για λίγες μόνο ημέρες. Προτείνει να χρησιμοποιείτε πάντα προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για ξανθά μαλλιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracey Cunningham (@traceycunningham1) στις 18 Σεπ, 2019 στις 6:55 πμ PDT

Marie Robinson: Καλό είναι να μην λούζεστε κάθε μέρα σύμφωνα με την Robinson. Τα ξανθά μαλλιά, είτε είναι φυσικά είτε βαμμένα, είναι πιο ευαίσθητα και πορώδη απ’ ότι τα σκούρα. Το καθημερινό λούσιμο αφαιρεί τα φυσικά έλαια με αποτέλεσμα να γίνονται ακόμη πιο εύθραυστα.

Μπορείτε αμέσως μετά το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία να απλώνετε ένα leave in προϊόν που χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Robinson (@marierobinsonhair) στις 30 Ιούν, 2016 στις 2:12 πμ PDT

Μια ματιά ακόμη:

Σπάνε τα μαλλιά σας; Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε!

Σύκο: Δείτε τα προϊόντα περιποίησης που έχουν το άρωμά του -Θα τα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα