Τα 5 κορεάτικα beauty trends που πρέπει να γνωρίσετε γιατί θα τα δείτε παντού άμεσα

Ότι πιο πρωτοποριακό υπάρχει και αφορά την ομορφιά μας έρχεται από την Κορέα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Κορεάτισσες έχουν το ωραιότερο δέρμα ever. H καθημερινή ρουτίνα περιποίησης για εκείνες είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία με αρκετά βήματα και προϊόντα ταυτόχρονα. Δεν παραλείπουν ποτέ κανένα και όλα γίνονται μεθοδικά και με ευλάβεια.

Τώρα λοιπόν υπάρχουν 5 νέα trends που είναι ήδη διαδεδομένα στη μακρινή Κορέα

και άμεσα θα κάνουν το γύρω του κόσμου. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να περιμένετε. Τα ανακαλύψαμε και σας τα αποκαλύπτουμε:

Συμπληρώματα διατροφής: Από την Κορέα έγινε γνωστό ότι όλα ξεκινούν από μέσα, που σημαίνει από τον οργανισμό μας. Αν λειτουργεί εκείνος σωστά και δεν υπάρχει έλλειψη βιταμινών για παράδειγμα, τότε η επιδερμίδα είναι λαμπερή με υγιή όψη. Οι Κορεάτισσες λοιπόν παίρνουν καθημερινά συμπληρώματα διατροφής που βελτιώνουν τις λειτουργίες των οργάνων.

Modelling Masks: Είναι τα μικρά αδελφάκια των sheet masks. Παραδοσιακά τις χρησιμοποιούν στις θεραπείες με laser αλλά στην Κορέα υπάρχουν ήδη στο εμπόριο και βρίσκονται στη διάθεση όλων των γυναικών που ταλαιπωρούνται από λιπαρότητα στη ζώνη Τ αλλά και τους ανοιχτούς πόρους.

Peeling Masks: Στην Κορέα αγαπούν πολύ τα φυτικά και φυσικά εκχυλίσματα αλλά και στις μάσκες με απολεπιστική ιδιότητα. Είναι κατάλληλες ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα και χωρίς άρωμα. Η διασημότερη έχει εκχύλισμα από μήλο και είναι φτιαγμένη από υψηλή ποιότητα βαμβακερού υφάσματος.

Sheet masks για τα πόδια: Η αγάπη τους για τα ψηλά τακούνια είναι γνωστή αλλά η αγαπημένη τους συνήθεια ταλαιπωρεί τα πόδια. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν παρά να ανακαλύψουν τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Και μάλιστα αντίστοιχα με εκείνα που χρησιμοποιούν στο πρόσωπο. Οι sheet masks για τα πόδια είναι οι πλέον διαδεδομένες και αγαπημένες αφού απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και την ξηρότητα και παράλληλα θρέφουν σε βάθος χαρίζοντας απαλότητα.

Sun Stick: Η εμμονή που έχουν οι Κορεάτισσες με την επιδερμίδα τις έχει κάνει να αποφεύγουν την ηλιακή ακτινοβολία με μανία. Αυτό σημαίνει ότι το αντηλιακό είναι το αγαπημένο τους προϊόν. Κι επειδή το χρησιμοποιούν συχνά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας βρήκαν την πιο πρακτική συσκευασία που χωράει ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι τους. Πρόκειται για το αντηλιακό σε μορφή stick που απλώνετε εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια ή λιπαρότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 ωραιότερα beauty looks της Φαίης από τη make up artist Γωγώ Νικηφοράκη

H διασημότερη make up artist του Instagram αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα