Τα 5 καλύτερα lip balm με SPF -Ποιο θα πάρετε μαζί στις διακοπές σας;

Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι οι δύο πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου σας είναι τα μάτια και τα χείλη. Πρέπει να τα περιποιείστε με προσοχή και να τα προστατεύετε από την ηλιακή ακτινοβολία. Στο σημερινό post θα ασχοληθούμε με το δεύτερο.

Κεφάλαιο χείλη: Εκτός από το scrub που πρέπει να κάνετε συχνά, ειδικά τώρα που φοράτε μάσκα, ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, πρέπει επίσης να τα κρατάτε ενυδατωμένα και λαμπερά. Ταυτόχρονα θα πρέπει να τα προστατεύετε και από τον ήλιο.

Όλα αυτά μαζί μπορείτε να τα πετύχετε μόνο αν απλώνετε καθημερινά το κατάλληλο προϊόν. Και ποιο είναι

αυτό; Το lip balm με SPF, φυσικά. Το ενυδατικό χειλιών με δείκτη προστασίας.

Έχουμε λοιπόν να σας προτείνουμε τα 5 αγαπημένα μας. Εσείς απλά πρέπει να επιλέξετε εκείνο που θα έχετε μόνιμα στο νεσεσέρ σας. Και μην ξεχνάτε να το ανανεώνετε συχνά μέσα στην ημέρα.

Korres Yogurt Lip Balm SPF 20: Με γιαούρτι, ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε.

Intermed Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30: Περιέχει στη σύνθεσή του κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βούτυρο carite, βιταμίνες C και E, προβιταμίνη Β5 και jojoba oil που ενυδατώνουν, συστατικά που μειώνουν τις λεπτές γραμμές και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια.

La Roche Posay Anthelios XL Stick SPF 50+: Ένα από τα προϊόντα που λατρεύουν οι celebrities. Προσφέρει υψηλή προστασία και χαρίζει έξτρα απαλότητα.

Frezyderm Active Sun Screen Lip Balm 3 in 1 SPF 50: Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, δρα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης και ενυδατώνει σε βάθος.

Apivita  Lip Care Balm with Cocoa Butter SPF20: Με βούτυρο κακάο και μέλι που προσφέρουν απαλότητα και μια απαλή, φυσική λάμψη.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Shag: Το κούρεμα που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας!

Neon blush: Ο ιδανικός τρόπος για να χαρίσετε στα ζυγωματικά σας απίθανη ένταση!

Keywords
Τυχαία Θέματα