Ο Χάρης Βαρθακούρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ!

Πρεμιέρα θα κάνει στις 30 Αυγούστου το Big Brother και στον ΣΚΑΪ γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Χάρης Βαρθακούρης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του παιχνιδιού και έκανε μια αποκάλυψη για το συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και εξήγησε τον λόγο: “Πολύς κόσμος με ρωτάει όταν με συναντάει στη λαϊκή της γειτονιάς μου: ΧΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ *ΤΟΣΟ* ΣΟΒΑΡΟΣ; Να μην σας τα πολυλογώ, εχθές δείξαμε σε δημοσιογράφους το σπίτι

στο οποίο θα συγκατοικήσουν οι 16 άνθρωποι που θα διαγωνιστούν στο @bigbrother_gr. Δείξαμε την κηπάρα με την πισινάρα και το τζακούζι, σαλόνι, κουζίνα, μπάνια, υπνοδωμάτια καθώς και το κελί στο οποίο θα φυλακίζονται όσοι τιμωρούνται.

Ωστόσο, λόγω κορωνοϊου, χρειάστηκε να τροποποιήσουμε και το συμβόλαιό μου με το ΣΚΑΙ (διάρκειες κτλ). Την προηγούμενη φορά το υπέγραψα πεντασόβαρος στα γραφεία κάτω στον Φάληρο (μάρτυράς μου η φωτογραφία που ανέβασα στις 19 Φεβρουαρίου). ΑΥΤΗ τη φορά όμως υπέγραψα (λιγότερο σοβαρός) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ BIG BROTHER!!! Σημαδιακό; Καθόλου! Όφειλα να είχα υπογράψει πολύ καιρό πριν αλλά όλο το ξεχνούσα. Μετά βαριόμουν να κανονίσω κούριερ να τα στείλει στο Φάληρο. Κι εφόσον ήξερα ότι θα βρεθούμε στην παρουσίαση του σπιτιού και μπορώ να τους τα παραδώσω απευθείας στο χέρι, επέλεξα αυτή την εναλλακτική.

Είθε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά… Και είθε θεόθ, ήλιοθ καλοκαιρινόθ! ΥΓ. η πόζα, για όσους ενδιαφέρονται, λέγεται και Ζoolander Blue Steel”!

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on Jul 22, 2020 at 1:13am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια και η κόρη της, Μελίνα της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!  

Γενέθλια για την Τζένη Μπότση: Η φωτογραφία με την κόρη της και την εντυπωσιακή τούρτα 

Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για το Καστελόριζο: “Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας” 

Keywords
Τυχαία Θέματα