Τα 5 hair colors που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη!

Τα hair color trends της Άνοιξης είναι πολλά αλλά 5 είναι εκείνα που θα κάνουν θραύση. Οι celebrity haircolorists έχουν ήδη ξεκινήσει να τα δοκιμάζουν στις πελάτισσες τους και είναι πράγματι συγκλονιστικά. Τις είδαμε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagran αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις τους. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει και αγαπάτε ώστε να υποδεχτείτε την ωραιότερη εποχή του χρόνου με νέο look.

Ας τα δούμε όμως:

Buttery Blonde: Είναι

μια ιδιαίτερα γοητευτική εκδοχή του ξανθού. Το icy υφίσταται μεν αλλά διακριτικά αφού η απόχρωση που επικρατεί είναι η χρυσή. Ξεφεύγει δηλαδή από τους τόνους που είδαμε το χειμώνα και κινείται σε πιο ζεστούς και φυσικούς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Pearl (@ryanpearl23) στις 26 Απρ, 2018 στις 9:22 πμ PDT

Coppery Red: Η χάλκινη απόχρωση πρωταγωνιστεί και σίγουρα θα την δούμε παντού την επόμενη σεζόν. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδα σας. Rosy Copper ή golden copper για παράδειγμα. Θα το συζητήσετε με τον προσωπικό σας haircolorist αφού μόνο εκείνος γνωρίζει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madelaine Petsch (@madelame) στις 17 Ιούλ, 2018 στις 1:35 μμ PDT

Καστανό με Highlists: Αν τα φυσικά σας μαλλιά είναι καστανά και δεν θέλετε να κάνετε δραματική αλλαγή υπάρχει λύση και είναι μάλιστα hugh trend: Μερικά highlights που θα φωτίσουν το πρόσωπο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ζητείστε από τον haircolorist τα περισσότερα να είναι γύρω από το πρόσωπο. Μην το παρακάνετε με το ξάνοιγμα, 1-2 τόνοι πιο ανοιχτά από το φυσικό σας είναι ότι καλύτερο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Lewis. (@laurenlewiss_) στις 17 Νοέ, 2018 στις 12:59 μμ PST

Pastels: Το γνωρίζετε ήδη ότι είναι το μεγαλύτερο trend όλων. Το είδαμε στο show του Marc Jacobs αλλά και σε celebrities όπως η Kylie Jenner και η Hailey Baldwin. Η πρώτη επέλεξε το γαλάζιο και η δεύτερη το ροζ. Καλό είναι να ξεκινήσετε με μια βαφή που φεύγει με τα λουσίματα και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη μόνιμη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Pearl (@ryanpearl23) στις 29 Μάι, 2018 στις 12:53 μμ PDT

Σκούρες Ρίζες: Ναι, επέστρεψαν. Τις είχαμε δει για πρώτη φορά στη Sarah Jesica Parker την εποχή του Sex & the City. Τις αφήσαμε για λίγο στην άκρη αλλά την άνοιξη επιστρέφουν δυναμικά. Μην περιμένετε να βγει η ρίζα απλά ζητείτε από τον κομμωτή σας να την βάψει στο επόμενο ραντεβού.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lia Liza (@lia.lizaa) στις 31 Οκτ, 2018 στις 5:17 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner άλλαξε (πάλι) το χρώμα στα μαλλιά της και είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακή

Το ωραιότερο και πιο εύκολο nail art που θα κάνετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα