Τα 5 αξεσουάρ μαλλιών που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Τις τάσεις στα μαλλιά σας τις έχουμε αποκαλύψει και θα συνεχίσουμε μιας και είναι πολλές και υπέροχες. Εκτός από τα hairstyles, τα αξεσουάρ είναι και πάλι στο προσκήνιο. Μικροσκοπικά και minimal αλλά και πιο εντυπωσιακά, αναβαθμίζουν το look σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις πρωινές σας εμφανίσεις αλλά και στις πιο επίσημες, βραδινές. Clips, μπαρέτες, και headbands είναι μερικά μόνο από εκείνα που πρέπει να αποκτήσετε. 

Ταιριάζουν τόσο σε μαλλιά ελεύθερα όσο και σε κότσους, αλογοουρές ή πλεξούδες. Εμείς επιλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας. Εσείς απλά πρέπει

να τα φορέσετε. Σήμερα κιόλας. 

Snap clips: Τα θυμάστε και τα έχετε συνδέσει με τα παιδικά χρόνια αλλά και την εφηβεία. Μπορείτε να τα φορέσετε στο ένα πλάι μόνο αφήνοντας το άλλο ελεύθερο και ανάλαφρο. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών ακόμη κι αν τα έχετε κόψει σε pixie.

Claw clip: Το απόλυτο αξεσουάρ των 90’s που επανέφερε στο προσκήνιο η Bella Hadid. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσετε ένα επιτηδευμένο χτένισμα. Απλά μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό σινιόν και πιάστε τα με το αγαπημένο σας.

Suede scrunchies: Επίσης ρετρό κι αγαπημένο. Η φετινή του εκδοχή είναι κομψή και τέλεια. Μπορείτε να στερεώσετε την αλογοουρά ή την πλεξούδα σας.

Μεταξωτό headband: Το λάτρεψαν τα fashion girls κι αν πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για το καλοκαίρι μόνο, κάνετε λάθος. Είναι μία από τις μεγαλύτερες φθινοπωρινές τάσεις.

Κρυστάλλινες μπαρέτες: Μην περιμένετε κάποια ιδιαίτερη περίσταση για να στολίσετε τα μαλλιά σας με το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Τολμήστε το ακόμη και το πρωί στο γραφείο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το κόκκινο κραγιόν της Michelle Obama κρύβει ένα δυνατό, πολιτικό μήνυμα!

Η νέα αρωματική σας σειρά είναι λουσμένη στο φως!

Keywords
Τυχαία Θέματα