Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από την πρώτη εβδομάδα του Πρω1νού στον αέρα!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την πρώτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 7/9

Η Φαίη μας είπε σήμερα την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρεμιέρα του ανανεωμένου Πρω1νού, παρουσίασε τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούργιους και έστειλε τις ευχές της σε όλες τις εκπομπές και στα φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης. Τι φόρεσε όμως στην αρχή της καινούργιας σεζόν; Έχουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η Φαίη μας λοιπόν

σε συνεργασία με την ομάδα της είπε ένα μεγάλο ναι στο υλικό που θα κυριαρχήσει όσο κανένα άλλο αυτή τη σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το δέρμα! Συγκεκριμένα το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου αποτελείται από ένα αμάνικο τοπ με φαρδιές τιράντες και σούρα στο στήθος και μια ψηλόμεση φούστα με κουμπιά στο πλάι και βολάν στο κάτω μέρος της εταιρείας μόδας BSB. Επίσης από δύο άκρως εντυπωσιακά τσόκερ στο λαιμό, το ένα με μπριγιάν και το άλλο με μπριγιάν και σμαράγδι από τα κοσμηματοπωλεία PATSEAS και ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 8/9

Το Καλοκαίρι μπορεί να πέρασε – ημερολογιακά τουλάχιστον, αφού η θερμοκρασία εξακολουθεί να είναι υψηλή- όμως τα μίνι λουλουδάτα φορεματάκια, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Και δικαιολογημένα αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με όλα τα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες, μέχρι τα αγαπημένα σας αθλητικά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία For Love and Lemons από την Linea Imports, ένα υπέροχο λουλουδάτο μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κόσμημα στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες, She Collection. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 9/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το muscle T-shirt, το fashionable ρούχο που αγαπήσατε το Καλοκαίρι και θα συνεχίζετε να το φοράτε με την ίδια μανία και αυτή τη σεζόν. Αν δεν έχετε ακόμα ένα στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα είτε βαμβακερό, είτε μεταξωτό, είτε από βισκόζη, σε στενή ή άνετη και oversized γραμμή. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό muscle T-shirt και μια μίνι τζιν φούστα με τρουκς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ασημένιο τσόκερ, Morfe London και ένα ζευγάρι μαύρα biker boots, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 10/9

Σήμερα θα μιλήσουμε για την “off the shoulder” τάση σε μπλούζες και φορέματα που εξακολουθεί να είναι hot και τη νέα σεζόν και σίγουρα όλες σας την έχετε ξεχωρίσει. Γι’ αυτό άλλωστε και η γκαρνταρόμπα σας τελευταία είναι γεμάτη με ρούχα που αναδεικνύουν ένα από τα πιο θηλυκά σημεία πάνω σας, τους ώμους σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από μια εκρού μπλούζα με έξω τους ώμους και ένα μαύρο ψηλόμεσο cigarette παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους, Hadra Jewels και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες από δέρμα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Παρασκευή 11/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τη midi φούστα, ένα από τα πιο διαχρονικά και θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας, ανάλογα το στυλ που θέλετε κάθε φορά να πετύχετε. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Access Fashion που αποτελείται από ένα τοπ με τιράντες και φερμουάρ στο πίσω μέρος του και μια μίντι φούστα με σκίσιμο και πιέτες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, 3rd Floor και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα snake print πέδιλα, Saint Laurent από τα καταστήματα Καλογήρου.  Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα