Τα 4 πρώτα nail trends του 2020 είναι εδώ και πρέπει να τα δείτε

Μερικές μέρες απόμειναν για το 2020 και επιβάλλεται να μάθετε και να δείτε τα nail trends ώστε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας ακόμη και σήμερα. Οι nail artists εμπνεύστηκαν από super λαμπερά χρώματα που θα χαρίζουν μια τέλεια πινελιά στο χειμωνιάτικο look σας. Μεταλλικά, french mani, animal print αλλά και ουδέτερα αλλά έντονα, είναι όλα τους υπέροχα. 

Μεταλλικές λάμψεις: Το είδαμε στις πασαρέλες της σεζόν και ενθουσιαστήκαμε. Οι nail artists στα παρασκήνια των shows εμπνεύστηκαν

από τα υφάσματα, τις υφές και τα χρώματα τους και τα μετέφεραν στα νύχια. Η ένταση στις αποχρώσεις κάνει τη διαφορά αφού την έχουμε συνδέσει όλες μας με την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Àuda.B (@auda_b) στις 6 Σεπ, 2019 στις 8:19 πμ PDT

Αναβαθμισμένο french manicure: Το συγκεκριμένο look έκανε δυναμική επανεμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι κι έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Το 2020 είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον αφού συνδυάζεται με minimal σχέδια και στολίδια. Οι γραμμές είναι ακόμη πιο λεπτές και σχεδιάζονται τόσο στα tips όσο και στη βάση των νυχιών. Παράλληλα οι μανικιουρίσt χρησιμοποιούν έντονα αλλά και σκούρα χρώματα χαρίζοντας ένα σοφιστικέ φινίρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 9 Σεπ, 2019 στις 6:52 πμ PDT

Electric animal print: H διάσημη nail artist Miss Pop στα παρασκήνια του jeremy Scott δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό πολύχρωμο και εναλλακτικό aimal print nail look. Με φουτουριστική και χαρούμενη διάθεση έδωσε στο μανικιούρ ένα look που θα δούμε παντού μέσα στο 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Pop (@misspopnails) στις 7 Σεπ, 2019 στις 7:49 πμ PDT

Ψυχρά και ουδέτερα χρώματα: Οι nude και ουδέτερες αποχρώσεις είναι chic και διαχρονικές αλλά τη φετινή χρονιά θα μείνουν για λίγο στην άκρη. Τη θέση τους παίρνουν οι ψυχροί τόνοι όπως είναι για παράδειγμα το κίτρινο και το ροζ που θυμίζει τον τόνο του δέρματος. Τα διάφανα βερνίκια νυχιών δεν θα βρεθούν στο νεσεσέρ μας, το φετινό χειμώνα. Οι νέες φόρμουλες καλύπτουν τα νύχια με ένα δυνατό αλλά όχι έντονο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JINsoon (@jinsoon) στις 9 Σεπ, 2019 στις 9:53 μμ PDT

Εσείς θα επιλέξετε την αγαπημένη σας τάση και θα ζητήσετε από την μανικιουρίστ να τη δημιουργήσει στο επόμενο κιόλας ραντεβού σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η αγαπημένη μας haistylist έχει τις καλύτερες ιδέες για το αποψινό σας χτένισμα

Δείτε τις glitter σκιές που θα παραμείνουν στα μάτια και δεν θα σκορπίσουν σε όλο το πρόσωπο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα