Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών που λατρεύουν οι επαγγελματίες και θα σας χαρίσουν το ωραιότερο New Year’s Eve look

Την επόμενη εβδομάδα έχετε και πάλι ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας ώστε να δημιουργήσει το look της Πρωτοχρονιάς. Είναι η σημαντικότερη βραδιά της χρονιάς και θέλετε να είστε πολύ εντυπωσιακή. Αν επιμένετε στο παραδοσιακό, φλογερό και super sexy κόκκινο χρώμα εμείς είμαστε μαζί σας. Είναι ότι πιο chic και κλασικό και ταιριάζει με όλα τα looks. 

Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας απόχρωση το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αν δημιουργείτε

μόνες στο σπίτι το μανικιούρ σας εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα, κόκκινα βερνίκια. Εκείνα που αγαπούν οι celebrity nail artists και τα απλώνουν στις διάσημες πελάτισσες τους.

Essie Nail Color, Berry Naughty. H αγαπημένη μας Betina Goldstein θεωρεί πως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μία από τις ωραιότερες ever. Μπορεί κάποιες από εσάς να θεωρείτε κλισέ το κόκκινο της Βουργουνδίας αλλά έχουμε να σας πούμε πως ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, τις εποχές και τις περιστάσεις.

Η Gina Edwarts πάλι προτιμά το Essie Nail Color, Fifth Avenue. Ένα electric red, κλασικό και αιώνιο. Αναβαθμίζει και φωτίζει όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι η καλύτερη επιλογή για τις γιορτινές εμφανίσεις.

O Tom Bachic, προσωπικός nail artist της Jennifer Lopez ορκίζεται στο Chanel Le Vernis, Rouge Puissant. Ένα διαχρονικό και κομψό κόκκινο βερνίκι που επιλέγει κάθε φορά που δημιουργεί τα looks των διάσημων πελατισσών του στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Κι εμείς με τη σειρά μας όμως έχουμε τα κόκκινα βερνίκια που αγαπάμε πολύ. Αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσετε αν όχι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σίγουρα μέσα στο 2020.

Yves Saint Laurent La Laque Couture, Rouge Overnoir

 Tom Ford Nal Lacquer, Caral Red 

OPI Nail Lacquer, Red 

Lancome Le Vernis, Nomme Desir 

Dior Vernis, Rouge 999

Korres Gel Effect Nail Colour, Royal Red 

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color, No 105

Erre Due Last Minute Nail Lacquer, That’s An Order 

Διαβάστε ακόμη:

Τα hair looks της Φαίης που μπορείτε να αντιγράψετε στο αποψινό ρεβεγιόν

Δείτε τα 5 ωραιότερα parties make up looks και επιλέξτε εκείνο που θα υιοθετήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα