Τα 4 μεγαλύτερα trends της σεζόν σύμφωνα με έναν από τους διασημότερους hairstylists

Οι Naomi Campbell, Reese Whitherspoon και Demi Moore είναι μόνο μερικές από τις διάσημες πελάτισσες του διάσημου Γάλλου hairstyist Frederic Fekkai που είναι υπεύθυνος για τα πιο εμβληματικά looks των 90’s. Εκείνα που είναι και πάλι μεγάλες τάσεις όπως για παράδειγμα τα φαρδιά highlights αλλά και αξεσουάρ όπως τα βελούδινα headbands που τόσο πολύ αγαπά η Kate Middleton.

Ο

ίδιος συνεχίζει να δημιουργεί απίθανα looks αλλά και τάσεις. Και δεν φτάνει αυτό, προτείνει τις 4 μεγαλύτερες της φετινής σεζόν που θα δούμε παντού και θα γίνουν viral.

Bob με απαλά ασύμμετρες άκρες: “To bob είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο κλασικά κουρέματα και συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση και το 2020 αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο” λέει ο Fekkai. Μέχρι τώρα το bob ήταν ίσιο και αυστηρό. Τη φετινή σεζόν θέλει μικρές ασυμμετρίες που το κάνουν πιο ανάλαφρο και νεανικό. Ο hairstylist θεωρεί πως έχει προσωπικότητα και κίνηση που το κάνει ακόμη πιο sexy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creative Salon (@creativesalonbeautyartisans) στις 5 Οκτ, 2019 στις 8:02 πμ PDT

Αντίθεση στο χρώμα: Αν σας αρέσουν οι μεγάλες και τολμηρές αλλαγές, το συγκεκριμένο trend θα το λατρέψετε. “Πριν από καιρό ήρθε στο salon ένα κορίτσι με καστανά μαλλιά. Έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί μόνο στο μπροστινό μέρος αυτό που αποτελεί την κορνίζα του προσώπου. Και ήταν στ’ αλήθεια ότι πιο cool” αποκαλύπτει ο celebrity hairstylist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLEACH (@bleachlondon) στις 16 Δεκ, 2019 στις 5:00 πμ PST

Έντονα αξεσουάρ: Που σημαίνει πως δεν είναι μόνο διακοσμητικά αλλά και πρακτικά. Ξεφεύγουμε από τα μικρά, χαριτωμένα clips με πέρλες ή  κρύσταλλα και τη θέση τους παίρνουν εκείνα που κρατούν τα μαλλιά στη θέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Mane Style (@themanestyle) στις 14 Οκτ, 2019 στις 1:11 μμ PDT

Highlights σε σγουρά μαλλιά: Εκτός από τις φράντζες και το shag οι γυναίκες με curly μαλλιά φέτος θα αποκτήσουν και ένα απίθανο χρώμα που θα τα κάνει να μοιάζουν ακόμη πιο εντυπωσιακά. Ο Fekkai μάλιστα προτείνει τα highlisgts τα οποία φαίνονται τρισδιάστατα στις φυσικές μπούκλες. Κρατήστε τη βάση καστανή και επιλέξτε αρκετούς τόνους πιο ανοιχτά highlights.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HARI. (@afriqqa) στις 7 Νοέ, 2019 στις 12:02 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Οι κρέμες που θα ενυδατώσουν τα χέρια σας τώρα που τα πλένετε διαρκώς

Το μυστικό που πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να αποκτήσετε τα τέλεια, κόκκινα και ματ χείλη της Lucy Boynton

Keywords
Τυχαία Θέματα