“Μίλησα με την Χριστίνα Μπόμπα γιατί ήμασταν μαζί την Καθαρά Δευτέρα…”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν είναι θετικός στον κορονοϊό.

Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα ότι είναι θετική στον ιό, πολλοί θεώρησαν πως και ο παρουσιαστής είναι φορέας, καθώς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα μαζί της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι είναι καλά στην υγεία του: “Μίλησα μαζί της γιατί ήμασταν μαζί την Καθαρά Δευτέρα

και αγχώθηκα λιγάκι, έχουμε και μικρά παιδιά. Το κόλλησε από ότι έμαθα το Σαββατοκύριακο. Ήταν με μια παρέα στον Παρνασσό και ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήρθε από εξωτερικό και της έφερε και ένα δωράκι.

Έχει ανακοινωθεί ότι είμαι κι εγώ φορέας. Παιδιά δεν είμαι, ηρεμήστε. Δεν φαντάζεσαι πόσα τηλέφωνα δέχτηκα χθες και προχθές. Λες και μένω μαζί στο σπίτι με την Χριστίνα και τον Σάκη. Όλοι θα πρέπει να προσέξουμε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και τις συνευρέσεις”.

Όσο για την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, ανέφερε: “Υπεύθυνη στάση είναι αυτή. Από τη στιγμή που είσαι ένα πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, καλό είναι να ενημερώσεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο άμεσος τρόπος”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για τον κορονοϊό 

Viral η καμπάνια #μένουμε_σπίτι: Τα βίντεο που δημοσίευσαν διάσημοι Έλληνες 

Ο Γιώργος Λάγιος μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπανκό 

Keywords
Τυχαία Θέματα