Τα 3 ζώδια που δεν ζηλεύουν σχεδόν καθόλου μέσα σε μια σχέση

Η ζήλεια δεν είναι ωραίο πράγμα σε μια σχέση, ειδικά όταν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Λίγη ζήλεια ποτέ δεν βλάπτει και μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς η διακριτική ζήλεια δηλώνει υγεία σε μια σχέση. Ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που καταφέρνουν να ελαχιστοποιούν αρκετά τη ζήλεια που νιώθουν σε μια σχέση. Ποια είναι αυτά;

#1. Τοξότης
Οι Τοξότες δίνουν μεγάλη αξία στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία. Πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν θέλει να νιώθει εγκλωβισμένο και δεν αντέχει να μην αποφασίζει

για τον εαυτό του. Έτσι, αυτό που δεν τους αρέσει να τους κάνουν, δεν θα το κάνουν εύκολα οι ίδιοι στους άλλους. Μπορεί να ζηλέψουν λιγάκι που και που αλλά σε γενικές γραμμές είναι ευτυχισμένοι όταν δεν υπάρχει πίεση στη σχέση και υπάρχει μια σχετική ελευθερία.

#2. Υδροχόος
Οι Υδροχόοι μπορεί να μπουν στο τρυπάκι να νιώσουν ζήλεια αλλά αμέσως θα την αποβάλλουν από πάνω τους γιατί πολύ απλά θεωρούν πως δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει ως συναίσθημα. Πρόκειται λοιπόν για ένα ζώδιο που δεν του αρέσει να καταπιέζει τον σύντροφό του και προτιμάει να τον αφήνει ελεύθερο να κάνει τις δικές του επιλογές και τα δικά του λάθη.

#3. Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που εκτιμάει πολύ την αγάπη και τις παραδοσιακές αξίες σε μια σχέση ενώ είναι αθεράπευτα ρομαντικός. Θέλουν να νιώθουν ασφαλείς σε μια σχέση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θεωρούν πως η ζήλεια θα φέρει την ασφάλεια στη σχέση. Εμπιστεύονται τους συντρόφους τους και προσπαθούν να βάζουν γερές βάσεις ώστε να μην χρειαστεί να νιώσουν πως πρέπει να τους ελέγχουν διαρκώς. Άλλωστε αν μια σχέση φτάσει στο σημείο να αμφισβητείται τα προβλήματα είναι πολύ πιο σοβαρά και το ζευγάρι θα πρέπει να τα λύσει διεξοδικά για να μπορέσει να φτιάξει τις ισορροπίες στη σχέση του.

Διαβάστε ακόμα: Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει τι λέει το κάθε ζώδιο μετά το σεξ!

Πώς βλέπει ένας Παρθένος τα άλλα ζώδια; Δες με ποια ταιριάζει απόλυτα!

ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια ερωτεύονται πάρα πολύ εύκολα!

Keywords
Τυχαία Θέματα