Η κόρη της Beyonce εξελίσσεται σε τέλεια make up artist και πρέπει να δείτε το τελευταίο look που δημιούργησε στη γιαγιά της!

Η Ivy, είναι η μεγάλη κόρη της Beyonce και του Jay-Z. Πρόκειται για μια χαριτωμένη 8χρονη, μικρή που σε κάθε της εμφάνιση στο πλάι των γονιών της αποδεικνύει πως είναι fashion και beauty icon.

Επίσης έχει πολύ μεγάλο ταλέντο στο μακιγιάζ

και το απόδειξε με το Halloween look που δημιούργησε στη γιαγιά της, Tina Knowles-Lawson. Η ίδια μάλιστα, ανέβασε τη φωτογραφία με το make up look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφήνοντας άφωνες τις θαυμάστριές της.

“Η Blye είναι τέλεια makeup artist. Με έκανε γιαγιά-σκελετό” σχολίασε η μητέρα της Beyonce.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Knowles (@mstinalawson) στις 9 Οκτ, 2020 στις 2:33 μμ PDT

Η Blue άπλωσε μια σκούρα σκιά σε όλη την επιφάνεια του ματιού αλλά και στο κέντρο της μύτης, μια μικρή δόση κόκκινου κραγιόν και κάθετες γραμμές με μαύρο μολύβι στα χείλη ώστε να δημιουργήσει το εφέ του σκελετού.

Και κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε πως αυτό δεν είναι το μοναδικό ταλέντο της Blue. Έχει ήδη βραβευτεί για τη συμμετοχή της στο τραγούδι “Brown Skin Girl” και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού το έχει κληρονομήσει από τους γονείς της.

Το μακιγιάζ όμως είναι εκείνο που δείχνει να αγαπάει πολύ αφού και στο παρελθόν έχει δείξει τις ικανότητές της δημιουργώντας ένα τέλειο cat eye και πάλι στη γιαγιά της η οποία φροντίζει να της κάνει δώρο τα απαραίτητα “εργαλεία” που σημαίνει σκιές, μολύβια και κραγιόν. 

Και ποιος ξέρει ίσως σε μερικά χρόνια να επιμελείται το make up look της μητέρας της στις επίσημες εμφανίσεις, τα video και τα shootings.

Φωτογραφίες: Instagram

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το cushion για χείλη και ζυγωματικά που θα γίνει η νέα σας εμμονή!

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε το make up σας να δείχνει απόλυτα φυσικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα