Τα 3 make up trends που θα υιοθετήσετε τα κρύα βράδια του Χειμώνα

Κι όμως οι make up artists επιμένουν ότι τα κρύα βράδια του χειμώνα το μακιγιάζ μας πρέπει να είναι λίγο πιο λαμπερό. Κι αυτό επειδή η επιδερμίδα έχει την ιδιότητα να θαμπώνει όταν η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Κατά συνέπεια και πιο χλωμή δηλαδή. Φυσικά επιλέγετε ένα έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν και δεν ξεχνάτε το primer. Κι όλα αυτά αφού έχετε προηγουμένως ενυδατώσει σωστά την επιδερμίδα.

Το ζητούμενο είναι η λάμψη αλλά όχι απαραίτητα χρησιμοποιώντας glitter ή το shimmer αν και δεν απαγορεύονται. Απλά

στα catwalks της σεζόν είδαμε πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα look και επίσης ήταν αρκετές οι φορές που απλώσατε glitter μέσα στις γιορτές, μια μικρή αποχή θα σας κάνει καλό.

Τα trends επιβάλλουν ένταση στα χείλη και στα μάτια. Ας τα δούμε:

Vinyl φινίρισμα στα χείλη: Μπορείτε να το υιοθετήσετε σε σκούρες ή και πιο απαλές αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου τέλειο. Πριν κάνετε οτιδήποτε και επειδή τα χείλη πρέπει να είναι άψογα θα απλώσετε peeling στα χείλη ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας την απαλότητα που χρειάζονται ώστε να είναι άψογο το αποτέλεσμα. Εφαρμόζετε το λιπ γκλος της επιλογής σας και τέλος lip balm ή lip glass που θα χαρίσει την vinyl όψη.

Bold Lips: Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα και δείχνουν υπέροχα τις κρύες νύχτες. Ένα δυνατό, σταθερό και έντονο χρώμα στα χείλη θα χαρίσει λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τα έχετε φροντίσει προηγουμένως με peeling ή ενυδατικό χειλιών.

Έξτρα λάμψη στα μάτια: Όχι δεν θα απλώσετε λαμπερή σκιά στο βλέφαρο. Μια μικρή πινελιά από λευκή ή ασημένια σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού θα αναδείξει και θα φωτίσει το βλέμμα. Εναλλακτικά μπορείτε να απλώσετε μια μάσκαρα σε ασημί, χρυσό ή μεταλλικό μοβ ή σκούρο πράσινο χρώμα. Στη δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε άλλο προϊόν στα μάτια σας.

Διαβάστε ακόμη:

O facialist της Meghan Markle αποκαλύπτει το μυστικό της λάμψης της που είναι δύο DIY μάσκες

Τα καλύτερα ενυδατικά φον ντε τεν για ξηρές επιδερμίδες γιατί ο Χειμώνας είναι βαρύς

Keywords
Τυχαία Θέματα