Προβλέψεις Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Αν βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και αποδεχτείτε τις προκλήσεις που έρχονται, όλα θα είναι εύκολα και η μέρα σας θα έχει τον ρυθμό που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε από τις ονειροπολήσεις και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Εάν κάποιος δεν σας εκτιμά τόσο πολύ, μη σπαταλάτε περισσότερη ενέργεια στη σχέση αυτή. Απλά τελειώστε την.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να αλλάζουν για κάποιο άτομο που σας ενδιέφερε, όχι σε ερωτικό επίπεδο αλλά σε καθαρά ανθρώπινο, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε,

απλά να το δεχτείτε και να συνεχίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν τα πράγματα δεν πάνε ακόμα ομαλά για εσάς στη ζωή σας σήμερα, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Σύντομα όλα θα φτιάξουν.

ΛΕΩΝ

Είναι δύσκολο να καταλάβετε τη συμπεριφορά και τα κίνητρα κάποιου φίλου μερικές φορές, εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Δώστε του περισσότερο χρόνο να σας εξηγήσει τι του συμβαίνει και μην τον παρεξηγήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο αγαπημένο χόμπι ή τον αθλητισμό σήμερα. Αυτό θα σας δώσει μια ωραία ενέργεια και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Προσοχή στα μικροέξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα εκτιμήσετε βαθιά την ομορφιά των μικρών πραγμάτων. Διαβάστε ένα βιβλίο, πιείτε έναν καφέ στο μπαλκόνι φορώντας το μπουφάν σας, τηλεφωνήστε σε ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να το δείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα έχετε όρεξη για βόλτες και να περάσετε τον χρόνο σας εκτός σπιτιού. Αντιθέτως ίσως να καλέσετε φίλους σας στο σπίτι και να δείτε μια ταινία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα σας χτυπά ξανά την πόρτα. Είστε όμως έτοιμοι να του ανοίξετε, ή όχι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι σας έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και συνεχώς σας ζητούν τις συμβουλές σας. Κάποιες φορές όμως αφήνετε στην άκρη τα δικά σας θέματα προκειμένου να τους βοηθήσετε. Βρείτε την ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκεί που θέλετε να κάνετε κάτι ωραίο και διασκεδαστικό, κάποιος από την παρέα σας βάζει φρένο. Και αυτό φυσικά σας χαλάει τη διάθεση. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν σήμερα και προσπαθώντας να καταλάβετε ποια από αυτές θα αποδεχτείτε και ποια θα αρνηθείτε θα πελαγώσετε. Ζητήστε από κάποιον να σας βοηθήσει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα