Τα 3 beauty μυστικά των celebrities για τέλεια επιδερμίδα είναι ανέξοδα και σούπερ αποτελεσματικά!

Τόσο οι ίδιες οι celebrities όσο και οι προσωπικοί τους facialists ή make up artists κατά καιρούς αποκαλύπτουν τα μικρά ή μεγάλα μυστικά περιποίησης που κάνουν την επιδερμίδα τους τέλεια.

Κάποιες φορές πρόκειται για προϊόντα ή θεραπείες που στοιχίζουν μια μικρή περιουσία. Παράλληλα, οι ίδιες έχουν μοιραστεί με τους followers την αδυναμία τους σε φόρμουλες περιποίησης super οικονομικές.

Και τώρα μαθαίνουμε πως έχουν μικρά μυστικά που δεν τους στοιχίζουν τίποτα όπως για παράδειγμα το ζεστό νερό και τα παγάκια. Δείτε στη συνέχεια

όλες τις λεπτομέρειες.

Μασάζ Προσώπου: Οι stars ακολουθούν την τεχνική του Gankin Massage. Είναι ένα είδος μασάζ που εφαρμόζουν οι Ιάπωνες make up artists που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος οι οποίοι ασκούν πίεση στο πρόσωπο των ηθοποιών για να προετοιμάσουν και να τονώσουν τους μυς του προσώπου πριν από τα γυρίσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kаte Blanchett (@kate__blanchett)

Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν εδώ και καιρό stars όπως η Scarlett Johansson και η Cate Blancett και όπως οι ίδιες ομολογούν έχει αλλάξει τη ζωή και την εμφάνιση τους.

Το συγκεκριμένο μασάζ διορθώνει την κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας λάμψη ενώ παράλληλα συσφίγγει την επιδερμίδα. Διαρκεί μόλις τρία λεπτά και είναι ότι καλύτερο πριν το μακιγιάζ.

Γίνεται με τα δάχτυλα και αφού προηγουμένως έχετε απλώσει ενυδατική κρέμα. Ξεκινήστε από το μέτωπο και προχωρήστε προς τα ζυγωματικά και το πηγούνι πιέζοντας απαλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keira Knightley (@keiraknightleyofficiall)

Παγάκια: Οι celebrities τα λατρεύουν. Ειδικά στην περιοχή των ματιών αφού εξαφανίζουν στο λεπτό μαύρους κύκλους και σακούλες. Η celebrity make up artist, Lisa Eldridge, που επιμελείται το μακιγιάζ των Keira Knightley και Kate Winslet, τα χρησιμοποιεί σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αφού συσφίγγουν το δέρμα ειδικά στις περιπτώσεις που οι πελάτισσες της έχουν jet -lag ή έχουν ξενυχτήσει.

Η Εldridge μάλιστα τοποθετεί το παγάκι σε ένα σακουλάκι από τσάι και κάνει απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο. H Kate Moss από την άλλη γεμίζει ένα μπολ με νερό και παγάκια και βυθίζει το πρόσωπο της μέσα σε αυτό για λίγα λεπτά κάθε πρωί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Ζεστό Μπάνιο: Είναι ίσως το πιο περίεργο απ’ όλα αφού αρκετοί make up artists ζητούν από τις διάσημες πελάτισσες τους να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο πριν από το μακιγιάζ.

Επιμένουν ότι η υψηλή θερμοκρασία και ο ατμός χαρίζουν έξτρα λάμψη στο δέρμα. Στη συνέχεια απλώνουν ένα ενυδατικό σπρέι στο πρόσωπο με άνθη πορτοκαλιάς ή ροδόνερο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Irina Shayk είναι πανέμορφη και με πράσινα μαλλιά -Δες την και μάθε το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα!

4 lip balm για να επιλέξετε εκείνο που θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα