Τα 10 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεις στον πρώην σου

Χώρισες πρόσφατα και δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς προς τον πρώην σου; Παρακάτω θα δεις τα 10 πράγματα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του πεις!

#1. «Μπου λείπεις»! Πρόκειται για μια ατάκα που δεν πρέπει να πεις στον πρώην σου ποτέ και για κανένα λόγο.

#2. «Ακόμα σε αγαπάω»! Τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η φράση στη σχέση σας; Καμία! Από τη στιγμή που χωρίσατε δεν υπάρχει περίπτωση να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη μόνο και μόνο επειδή θα του πεις πως τον αγαπάς.

#3. «Μπορούμε να μείνουμε φίλοι;» – Αν νιώθεις πως έχεις ακόμα αισθήματα για τον πρώην σου τότε δεν πρέπει να

μείνεις κοντά του ακόμα κι αν η σχέση σας είναι καθαρά φιλική.

#4. «Είμαι μόνη, έχω κατάθλιψη και δεν έχω φάει εδώ και μέρες». Αλήθεια τώρα…θέλεις να σε λυπηθεί και να γυρίσει κοντά σου; Δείξε λίγο χαρακτήρα!

#5. «Δεν έπρεπε ποτέ να σε γνωρίσω». Υπερβολικές φράσεις όπως αυτή συνηθίζεται να λέγονται στο τέλος μιας σχέσης. Προσπάθησε να ολοκληρώσεις τη σχέση σου με έναν όμορφο τρόπο και άσε τις βαριές δηλώσεις στην άκρη.

#6. «Βγαίνω με κάποιον άλλον που είναι πολύ καλύτερος από εσένα». Ποιος ο λόγος να κάνεις τέτοιες δηλώσεις ενώ δεν χρειάζεται;

#7. «Θα σε διαγράψω από το facebook και από τη ζωή μου». Ατάκες σαν και αυτές είναι τόσο παιδιάστικες που καλό θα ήταν να μην τις ξεστομίσεις.

#8. «Μισώ τον τρόπο που μου φέρθηκες». – Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κακό να πεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ πώς νιώθεις αλλά καλό είναι να πεις όλα όσα θες να πεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου.

#9. «Μου ράγισες την καρδιά». Από τη στιγμή που χωρίσατε οτιδήποτε σε συνδέει με αυτόν τον άνθρωπο τελείωσε. Γι’αυτό απέφυγε να τους δείξεις πόσο πολύ τον θέλεις ή πόσο πολύ σε πλήγωσε.

«Μην μου ξαναμιλήσεις ποτέ». Μην κάνεις τέτοιες δηλώσεις γιατί δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Χώρισε ήρεμα και ωραία και συνέχισε τη ζωή σου!

Διαβάστε ακόμα: Ο σύντροφός μου δεν ήταν ποτέ πιστός στις σχέσεις του! Νιώθω πως θα με απατήσει κι εμένα!

5 βήματα για να εξακριβώσεις αν σε απατά -Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

6 πολύ σημαντικά πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις μια σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα