Τα 10 καλύτερα αντηλιακά της σεζόν από το αγαπημένο μας online φαρμακείο!

Σε κάθε σχεδόν θέμα που ανεβαίνει εδώ στο faysbook.gr και έχει να κάνει με την ομορφιά, βρίσκουμε πάντα την ευκαιρία να σου πούμε ξανά ξανά και πως το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο.

Πόσο μάλλον το επόμενο διάστημα που ο ήλιος θα καίει, οι επισκέψεις στην παραλία θα μπουν στην καθημερινότητά σου και πια δεν θα έχεις καμία δικαιολογία, όπως… “Μα έχει συννεφιά”….

Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα 10 καλύτερα της σεζόν που θα τα βρεις όλα σε σούπερ οικονομικές τιμές στο αγαπημένο μας online φαρμακείο,

wecare.

Δες τα όλα αναλυτικά, διάβασε τα συστατικά τους και… έλα πιο κοντά σε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και θα γίνει το φετινό Καλοκαίρι το πιο απαραίτητο beauty item που θα έχεις πάντα στην τσάντα σου.

Frezyderm Sun Screen Velvet SPF50 Διάφανη Αντηλιακή για το Πρόσωπο, 50ml

Αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

Επίσης προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος, για όλες τις ηλικίες, για καθημερινή χρήση.

Τέλος, η μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και γι’ αυτό αποτελεί μια τέλεια βάση και για το μακιγιάζ σου. Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 52% από 25.62 ευρώ στα 12.21 ευρώ!!!

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS XL SPF50+ Dry touch gel-cream ANTI-SHINE 50ml

Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, έχει dry touch υφή και εγγυάται ματ αποτέλεσμα και αίσθηση καθαρότητας που διαρκεί.

Επίσης δεν έχει άρωμα, paraben, είναι σούπερ ανθεκτικό στο νερό και δεν δημιουργεί ατέλειες.

Σου το προτείνουμε αν  έχεις ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 42%, από 20.16 ευρώ στα 12.21 ευρώ!!!

Αντιγηραντική – Καφέ Κηλίδες Κρέμα Προσώπου SPF50, 50ml

Παρέχει πολύ αποτελεσματική προστασία ακόμα και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα -αν ανήκεις εδώ, τότε σε συμβουλεύουμε να το αποκτήσεις.

Επίσης βοηθά στην καταπολέμηση της εμφάνισης των κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, ενυδατώνει έντονα και προσφέρει ένα φανταστικό ομοιόμορφο μαύρισμα -βοηθάνε σε αυτό τόσο το νερό υάκινθου, όσο και του ηλιοτρόπιου.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 42%, από 22.20 ευρώ στα 12.85 ευρώ!!!

Lierac Sunissime Fluide Protecteur Energisant Anti-Age Global SPF50+ Αντηλιακή/Αντιγηραντική Προσώπου 40ml

Αποτελεί μια σούπερ φροντίδα ολικής αντιγήρανσης, αντηλιακής προστασίας και τόνωσης, παρέχοντας προστασία κατά των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των καφέ κηλίδων, εξαιτίας του καινοτόμου σύμπλοκου ολοκληρωμένης προστασίας και τόνωσης Global Protect & Energy εμπνευσμένο με στοιχεία από την φωτοθεραπεία.

Έχει λεπτόρευστη και απαλή υφή, για αόρατο τελείωμα στην επιδερμίδα και φανταστικό άρωμα με νότες από νερό καρύδας, περγαμόντο, άνθος γιασεμιού.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 50%, από 33.00 ευρώ στα 16.46 ευρώ!!!

Avene Cleanance Soins Solaires Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ για το Ευαίσθητο Λιπαρό Δέρμα με Ατέλειες 50ml

Απευθύνεται σε εσένα που έχεις ευαίσθητο λιπαρό δέρμα με ατέλειες, έχει εξαιρετικά ελαφριά υφή, ματ τελείωμα και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου στην ακμή.

Επίσης μειώνει κατά 95% τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από το μπλε φως υψηλής ενέργειας και κατά 72% τις μελαγχρωματικές κηλίδες που οφείλονται στο μπλε φως.

Τέλος περιέχει στη σύνθεσή του μονολαουρίνη για ματ αποτέλεσμα και ρύθμιση της υπερπαραγωγής του σμήγματος.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 40%, από 22.10 ευρώ στα 13.14 ευρώ!!!

Apivita Bee Sun Safe Anti-spot & Anti-age SPF50 Defense Tinted Face Cream 50ml

Έχει βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Χαρίζει υψηλή προστασία και ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων χάρη στα εκχυλίσματα από βλαστοκύτταρα κρίταμου και αχιλλέας.

Επίσης μειώνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση επειδή στη σύνθεσή της έχει θαλάσσια φύκη και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 45%, από 22.51 ευρώ στα 12.16 ευρώ!!!

Mustela Bebe-Enfant High Protection Spray SPF50, Βρεφικό-Παιδικό Αντηλιακό, 200ml

Ένα αντηλιακό σώματος και προσώπου, απαραίτητο για όλες τις ημέρες που βρίσκεσαι έξω με το μωρό σου.

Έχει φόρμουλα ανθεκτική στην άμμο, το θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό. Προσφέρει υψηλή προστασία για το ευαίσθητο, το μη ανεκτικό, το ατοπικό και το φωτοευαίσθητο δέρμα από τις ακτίνες UVΑ και UVB.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 45%, από 26.95 ευρώ στα 14.80 ευρώ!!!

Version Diamond Rare Αντιηλιακή Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου SPF50 60ml

Προσφέρει αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική θεραπεία και ισχυρή αντηλιακή προστασία. Κύριο συστατικό της η πούδρα διαμαντιών που χρησιμοποιείται πολλά χρόνια σε εναλλακτικά φάρμακα και είναι expert στο να αυξάνει την ενέργεια του δέρματος, διατηρώντας τη νεανικότητά του.

Επίσης περιέχει τον πολυσακχαρίτη με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, carboxymethyl beta -glucan, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, φωτοσταθερά και ασφαλή φίλτρα κ.α.

Έχει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα και προορίζεται για σένα που έχεις για κανονική, ξηρή, πολύ ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 35%, από 39.49 ευρώ στα 25.67 ευρώ!!!

Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50, Αντιηλιακό Spray Σώματος, Παιδιά, Εφήβους & Ενήλικες 300ml

Spray –mist πολύ υψηλής προστασίας για ομοιόμορφο ψεκασμό χωρίς parabens, κατάλληλο για όλη την οικογένεια -παιδιά, έφηβοι και ενήλικες.

Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR, είναι ανθεκτικό στο νερό και πολύ εύκολο στην εφαρμογή του αφού διαθέτει καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 51%, από 23.92 ευρώ στα 11.49 ευρώ!!!

Vichy Capital Soleil Anti-Ageing 3 in 1 SPF50, Αντηλιακή Προσώπου κατά των Ρυτίδων 50ml

Στη σύνθεσή του περιέχει Camu Camu, είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, έχει αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες.

Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με μαύρο τσάι για να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης και να βελτιώσει τη λάμψη και έχει υφή που απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

Θα το βρεις στο wecare με έκπτωση 49%, από 24.38 ευρώ στα 12.42 ευρώ!!!

Μια ματιά ακόμα:

Met Gala 2022: Οι beauty λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί!

O hair stylist της JLο σου δείχνει ένα μυστικό για την αλογοουρά σου που θα σε ενθουσιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα