Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Υπήρξαν δύο φορές που αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο θα είχα “φύγει”»

Ιδιαίτεροι δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε μάχη για τη ζωή του, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα και έτσι πλέον χαίρει άκρας υγείας, κάνοντας πολύ χαρούμενους όσους τον αγαπούν.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε το προηγούμενο διάστημα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως υπήρξαν δυο φορές που η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια, που αν δεν βρισκόταν

στο νοσοκομείο θα είχε «φύγει».

«Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει νοσοκομείο κατευθείαν. Αυτή η περιπέτεια κράτησε τρεις μήνες. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη συψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική, έκανα μια εγχείρηση και με διασωλήνωσαν.

Στο χειρουργείο ή γύρω από το χειρουργείο τσίμπησα το μικρόβιο και πίστευα ότι δεν θα βγω από εκεί. Υπήρξαν δύο φορές, που αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο θα είχα «φύγει». Τη μία με συνέφεραν με τα μέσα που είχαν στο νοσοκομείο και την άλλη με διασωλήνωσαν. Ξύπνησα στην εντατική και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Πέρασα μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό – Ενοχλημένη η Φαίη με τη δήλωση του Γιάννη Βασιλείου: «Δεν μετάνιωσα που δεν σταμάτησα ένα βιασμό»

 Σοκαρισμένος ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά τη ληστεία στο σπίτι του – Όσα είπε στο Πρω1νό στενός συνεργάτης του

 Ανθή Βούλγαρη: «Στην αρχή είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα