Σοκαρισμένος ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά τη ληστεία στο σπίτι του – Όσα είπε στο Πρω1νό στενός συνεργάτης του

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά το τέλος της εμφάνισής του στο μαγαζί που τραγουδάει. Ο γνωστός καλλιτέχνης μπήκε στο σπίτι του και αντίκρισε ένα βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς είχαν μπει μέσα διαρρήκτες.

Το πρωί της Δευτέρας, το Πρω1νό παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις στενού συνεργάτη του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ήταν σοκαρισμένος και στενοχωρημένος, αφού κλάπηκαν αντικείμενα αξίας αλλά και χρήματα.

«Είναι σοκαρισμένος και στενοχωρημένος

για όλο αυτό που συνέβη αλλά δοξάζει τον Θεό που δεν βρισκόταν κανείς εκείνη την ώρα στο σπίτι. Επιστρέφοντας από το μαγαζί που τραγουδάει ξημερώματα Κυριακής και μπαίνοντας στο σπίτι του, είδε τα περισσότερα πράγματά του άνω κάτω. Ήταν πεταμένα και διαλυμένα.

Ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Ενώ είχε συναγερμό κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό από το συγκρότημα των κατοικιών. Έχουν πάρει πράγματα αξίας και μετρητά. Ο Νίκος έχει εμπιστοσύνη στις αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του τραγουδιστή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ανθή Βούλγαρη: «Στην αρχή είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου για #metoo: «Δε νιώθω ικανοποιημένη, παίρνουν θέση άνθρωποι που με έχουν προσβάλει»

 Κώστας Τσουρός για Πάνο Βλάχο μετά τις δηλώσεις του: «Είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Keywords
Αναζητήσεις
κλοπή στο σπίτι οικονομόπουλου
Τυχαία Θέματα