Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου – Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube, τώρα που η σεζόν έχει ολοκληρωθεί, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό κομμάτι που αφορά στην υγεία της μητέρας της, η οποία διαγνώστηκε από τον περασμένο Νοέμβριο με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

«Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας. Ο πιο δύσκολος χειμώνας της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα. Να στηρίξω τη συνθήκη που θα σας περιγράψω, να είμαι και με τα παιδιά μου, να είμαι και σωστή επαγγελματίας. Η αλήθεια ήταν ότι τα πράγματα ήταν και παραμένουν δύσκολα.

Αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφορά την μητέρα μου.

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη και γενναία. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ  στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες. Στην αρχή δεν υπήρχαν συμπτώματα, το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω.

Η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να την διαχειριστείς εύκολα, είναι ανάμειχτα τα συναισθήματα, περίεργα. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πάμε να παλέψουμε με το τέρας. Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στον μυελό. Η θεραπεία που υπάρχει για αυτή την ασθένεια είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Γύρω στον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα.

Στην αρχή είχε μεγάλο πόνο στο στήθος και πήγε σε μια μεγάλη κλινική. Εκεί μέσα βγαίνοντας από την κλινική της έκαναν τεστ COVID και βγήκε θετική και ήδη είχε περάσει αρκετές ώρες με τον πατέρα μου. Κόλλησε και ο πατέρας μου COVID και το πέρασε βαριά. Μπήκε στο ΑΧΕΠΑ. Χαιρετούσαμε και τον έναν και τον άλλον τα Χριστούγεννα από τα παράθυρα. Ο ένας στο ΑΧΕΠΑ και ο άλλος στο Παπανικολάου. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε με το οξυγόνο και τα κατάφερε. Και η μαμά το αντιμετώπισε αρκετά καλά και καλύτερα από τον μπαμπά», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πως στην συνέχεια λόγω της νόσου η μητέρα της έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε χτυπώντας στο κεφάλι και κάνοντας αιμάτωμα. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά και το αιμάτωμα ξεπεράστηκε, ενώ ξεκίνησε έπειτα η διαδικασία της αλλογενούς μεταμόσχευσης, αφού δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης.

«Αποφασίστηκε ότι ο Γιάννης (σ.σ. ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου) είναι ο καταλληλότερος δότης για τη μαμά. Σε όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει τρεις κύκλους χημειοθεραπείας. Έχει χάσει πάρα πολύ βάρος. Είναι πολύ αδύναμη, αλλά παραμένει αισιόδοξη. Τώρα ετοιμαζόμαστε για μια πιο δυνατή χημειοθεραπεία προκειμένου να προχωρήσουμε στη μεταμόσχευση που είναι και ο μόνος τρόπος ίασης», είπε ακόμα η Σίσσυ Χρηστίδου περιγράφοντας και τις διαδικασίες που ισχύουν λόγω της πανδημίας.

Παράλληλα, η ίδια μίλησε και για όσα της έχουν δώσει δύναμη σε όλο αυτό.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου:

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή..
Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..
Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου..
Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω…», κατέληξε η παρουσιάστρια σε μήνυμά της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε ακόμα:

Αυλαία για το Love It – Ο αποχαιρετισμός της Μαλέσκου και το δώρο που δέχτηκε on air

Η Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά!

Άννα Βίσση: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα