Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: “Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου”

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα λόγω της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, από δύο αγόρια ηλικίας 19 και 21 ετών.

Οι κατηγορούμενοι βίασαν, χτύπησαν και πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια μέσα στη θάλασσα και το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε μετά από ημέρες. Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση είναι οι γονείς της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως το μοναχοπαίδι τους “έφυγε” από τη ζωή με τόσο άγριο τρόπο.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί

σου” και συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε: “Θα έρχομαι να σου απαλύνω την πληγή, να σου απαλύνω τον πόνο. Μιλάει μια πονεμένη μάνα. Εμένα μου πρόσφεραν ένα φέρετρο. Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου. Ζω με ηρεμιστικά χάπια. Φάγανε το παιδί μου σαν το σκυλί στο αμπέλι. Ντροπή τους! Το σακάτεψαν. Το παιδί μου ξεγελάστηκε. Θέλω να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα για να αναπαυθεί η ψυχή της κόρης μου. Δες άξιζε αυτό το τέλος για την μονάκριβή μου. Εγώ θέλω να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η κόρη μου. Η κόρη μου ήταν ότι πιο πολύτιμο είχα. Ήταν η παρέα μου. Δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Λάουρα Νάργες: “Έχω περάσει δύσκολα. Να λέω πότε θα τελειώσει η χρονιά γιατί δεν αντέχω άλλο”!

Keywords
Τυχαία Θέματα