Συγκλονίζει η ηθοποιός: «Στα 13 μου πέρασα έναν σπάνιο καρκίνο που τον βρήκα από τύχη»

Τη γνωρίσαμε στο «Βαλς με 12 Θεούς» και τη μάθαμε καλύτερα στις «8 Λέξεις». Η Κρίστη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Καλλίνη για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και την παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στην οποία συμμετέχει. Παράλληλα, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε σε μικρή ηλικία, όταν στα 13 της είχε καρκίνο στον ώμο.

«Ήμουν 13 χρονών και από τύχη βρήκαν έναν καρκίνο στον ώμο. Ήταν σπάνιο, δηλαδή ένα άλλο παιδάκι τότε από αυτό είχε

πεθάνει. Από τότε ξεκίνησα κανονικά χημειοθεραπείες, 13 κύκλους, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν πολύ δύσκολο.

«Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, τα νύχια μου. Φορούσα μαντήλι ή περούκα στο σχολείο και μου την έβγαζαν γιατί τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Ένα είδος μπούλινγκ ίσως στην εποχή μας.

Με στήριξαν η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο αδελφός μου που ήταν πολύ μικρούλης τότε. Ήταν πραγματικά όλοι πολύ εκεί. Νομίζω ότι αυτό μας ένωσε πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο αλλά για κάποιο λόγο ήμουν πολύ έντονη προσωπικότητα. Δηλαδή όταν έμαθα ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου, είχα πάει στην κομμώτρια και της ζήτησα να μου τα ξυρίσει γιατί δεν μπορούσα να βλέπω τα παιδάκια στο νοσοκομείο που έχαναν μαλλιά.».

Δείτε τη συνέντευξή της στην εκπομπή “Love It”:

»»«

Διαβάστε ακόμα:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Φωτογραφίες!

Βικτόρια Χίσλοπ: «Είχα καρκίνο εννέα μήνες στο στήθος, η ζωή είναι μικρή»

Χρήστος Χολίδης: «Είμαι κλεισμένος δύο χρόνια στο σπίτι, έπαθα τενοντίτιδα από το PlayStation»

Keywords
Τυχαία Θέματα