Συγκλονίζει η Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πάλεψα δύο φορές με την αρρώστια που είχε η Ευρυδίκη»

Την πρώτη συνέντευξή της μετά την αποχώρηση από το Survivor έδωσε η Αθηνά Ευμορφιάδη στο «Love it». Η πρωταθλήτρια kick boxing αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της ενώ έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ειδικότερα, η Αθηνά Ευμορφιάδη εξομολογήθηκε πως έχει παλέψει δύο φορές με τον καρκίνο.

Για το περιστατικό με τη Βρισηίδα και τη Ναυσικά είπε: «Αυτό το έμαθα λίγες ώρες πριν αποχωρήσω. Δεν ήξερα ότι η Βρισηίδα

είχε πει στη Μυριέλλα άσχημα πράγματα για τη Ναυσικά. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλο αυτό. Εγώ τη Μυριέλλα δεν μπορώ να την εμπιστευτώ γιατί πολλές φορές έχει πει πράγματα και μετά τα έχει αναιρέσει. Αν έχει γίνει αυτό είναι λάθος της Βρισηίδας, δεν το συζητώ».

Για τις επιδόσεις της στα αθλήματα ανέφερε: «Ενώ στην αρχή μπήκα φουριόζα, ξαφνικά άρχισα έχω άγχος για την υγεία μου. Έκανα αρνητικές σκέψεις επειδή είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν μην πάθω κάτι. Αυτό με πήγαινε πίσω και εκνευριζόμουν με τις ήττες μου»

Για τον Βαλάντη υποστήριξε: «Είχαμε καταλάβει ότι ο Βαλάντης είναι ένα ιδιαίτερο άτομο. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και προσπαθούσα να τον ηρεμώ. Έβλεπα ότι αυτό ο τραγουδιστής το εκμεταλλευόταν, έλεγε ότι μας έχει όλους δίπλα του στρατιωτάκια. Άρχισα να χάνω την υπομονή μου. Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη για εμένα τελείωσε. Μίλησε σε άσχημα σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της, που το έχω περάσει και εγώ, και το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε στη φωτιά».

Για την περιπέτεια της υγείας της εξομολογήθηκε: «Αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει και εγώ. Έχω γλιτώσει δύο φορές από αυτό το πράγμα. Και εκείνος έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Δεν γίνεται να λες ότι ξαφνικά “καλά να πάθεις κι ότι σου άξιζε”. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Είναι η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας μου και γι’ αυτό δέσαμε με την Ευρυδίκη. Πέρασα δύσκολα με το συγκεκριμένο θέμα. Αν δεν το είχα προλάβει δεν θα ήμουν εδώ. Και ήταν δύο οι φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να συγχωρέσω ανθρώπους που μιλάνε έτσι για θέματα υγείας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Φίλιππος Σοφιαννός κατά Δημήτρη Λιγνάδη: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι έτοιμος να ξεφτιλίσει τον κάθε μάρτυρα»

 Ρένος Χαραλαμπίδης: «Τώρα με το #MeToo είδαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού»

 Jennifer Aniston: Έτσι διατηρεί το σώμα της σε φόρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα