Φίλιππος Σοφιαννός κατά Δημήτρη Λιγνάδη: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι έτοιμος να ξεφτιλίσει τον κάθε μάρτυρα»

Ο Φίλιππος Σοφιαννός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρω1νό και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η δίκη του οποίου πήρε αναβολή για τις 25 Φεβρουαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του και εξομολογήθηκε πως περιμένει με μεγάλη αγωνία την έκβαση της υπόθεσης.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Λιγνάδηδες κυκλοφορούν πολλοί ελεύθεροι εκεί έξω. Το θέμα είναι ότι αυτός είναι ένας συστημικός άνθρωπος, είναι ένας άνθρωπος του συστήματος. Διετέλεσε διευθυντής της σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Νομίζω ότι δικάζεται

το σύστημα κι όχι ο Λιγνάδης. Το θέμα είναι ότι επειδή το σύστημα δικάζει, ο Λιγνάδης θα έχει μια δίκαιη δίκη;

Ένα σύστημα δικάζει τον εαυτό του, θα είναι σκληρό απέναντί του; Ο Αλέξης Κούγιας είναι έτοιμος να ξεφτιλίσει τον οποιονδήποτε μάρτυρα. Ζητάει αναβολή δεν είναι έτοιμος να το κάνει. Θέλει λίγο καιρό να προετοιμαστεί ακόμα. Προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά. Δεν με νοιάζει αν έχει μετανοήσει ο Λιγνάδης.

Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν ξέρουμε ακόμα. Μπορεί να βγει ένας Λιγνάδης αθώα περιστέρα. Έχω τεράστια αγωνία για την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Αν είναι η έκβαση είναι στη πλευρά της κάθαρσης το θέατρο θα είναι πιο καθαρό και υγιές, αν όχι ίσως να είναι και χειρότερο», ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιαννός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δίκη Λιγνάδη: Φραστική επίθεση του Αλέξη Κούγια – Του πέταξαν ένα μπουκάλι με νερό

 Ματίνα Παγώνη: Η αποκάλυψη για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί

 Survivor: «Δεν υπήρχε κανένα φλερτ μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα