Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός: «Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει»

Συνέντευξη μαζί με την σύντροφό του Σοφία Καζαντζιάν έδωσε στην εκπομπή “Mega καλημέρα” ο Μάριος Ιορδάνου. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις σκέψεις του για τον θάνατο, αφού ο ίδιος έφτασε κοντά στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί λεκτική κακοποίηση.

«Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελειώσει η υπόθεση. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω

το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», είπε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν.

Πέθανα και γύρισα. Ήμουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι. Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, είναι φίλος μου. Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα “όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω”», ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όσα εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφο του Πρω1νού λίγο πριν την έναρξη της δίκης

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Για πρώτη φορά εικόνες από το σπίτι που έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα στο δικαστήριο για την έναρξη της δίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα