H Rihanna μας δίνει μια πρώτη γεύση από το fashion show που ετοίμασε και θα πάθεις πλάκα με τις εικόνες που θα δεις

Mπορεί να μας είχαν λείψει τα υπέροχα shows της Victoria’s Secret αλλά να είναι καλά η Rihanna που έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό με το brand που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνο τα show της είναι και καλύτερα και φέτος ανυπομονούμε να δούμε το καινούριο της Savage X Fenty Show Vol. 3 που έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί μέσα στον μήνα από το Amazon Prime.

>Στο show θα περπατήσουν τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο και ανάμεσά τους και οι Adriana Lima, Aleali May, Alek Wek, Alva Claire, Behati Prinsloo, Bella Poarch, Eartheater, Emily Ratajkowski, Erykah Badu, Gigi Hadid, Gottmik, Irina Shayk, Jeremy Pope, Joan Smalls, Jojo T . Gibbs, Leiomy, Lola Leon, Lucky Blue Smith, Lauren Wasser, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Princess Gollum, Raisa Flowers, Sabrina Carpenter, Soo Joo Park, The Symone, Theseo Mbedu, Troye Sivan, Vanessa Hudgens.

Με τόσα γνωστά ονόματα η επιτυχία του show είναι δεδομένη και όπως όλα δείχνουν η Rihanna κατέχει και τον τομέα της μόδας πολύ καλά.

Η Rihanna δημοσίευσε ένα teaser που μας δίνει μια γεύση και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τη φετινή συλλογή. Όπως θα δεις στο teaser αποκαλύπτονται και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Savage X Fenty Show και είναι οι Nas, Daddy Yankee, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, Normani και Jade Novah.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Όλα τα εσώρουχα και ρούχα της νέας συλλογής θα μπορείς να τα αγοράσεις στο Amazon Fashion Store αλλά και στο site του Savage X Fenty.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Σε προηγούμενο teaser της νέας συλλογής είδαμε και τη Rihanna σε πρωταγωνιστικό ρόλο να φοράει τα δικά της εσώρουχα.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Διαβάστε ακόμα: 3 tailored looks που θα φορέσεις πολύ στο γραφείο…και όχι μόνο (VIDEO)

Τα homewear looks αυτής της influencer θα σε πείσουν να αγαπήσεις το σπίτι σου περισσότερο

Τα φθινοπωρινά looks με denim που θα σε κάνουν να θέλεις επειγόντως ανανέωση γκαρνταρόμπας

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > Fays Book