Συγκλόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος με την εξομολόγηση για τον πατέρα του: «Έχει μηδαμινή σχέση με όλα του τα παιδιά»

Με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Πρω1νό προχώρησε και ο ίδιος σε προσωπικές αποκαλύψεις που αφορούσαν στη σχέση με τον δικό του πατέρα.

«Νομίζω είμαστε πολλοί άνθρωποι που έχουμε ζήσει σε τέτοιου είδους οικογένειες. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας κυνηγάει σαν ένας δαίμονας. Αλλά να γίνει σαν ένα κίνητρο για να βρούμε την αξία μόνοι μας στον εαυτό μας. Έχω βιώσει και εγώ απόρριψη από τον πατέρα μου, δεν με αποδέχτηκε. Δεν έχουμε σχέση. Δεν πειράζει. Έχω τους δικούς μου ανθρώπους γύρω μου που μου δίνουν πολλή αγάπη και έχω αναγνωρίσει τι είναι η αγάπη. Όχι αυτό που σου λένε κάποιοι άνθρωποι σύμφωνα με το συμφέρον τους, αλλά αυτό που όντως είναι. Να νοιάζονται και να σε αγαπούν και να σε εκτιμούν. Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν είναι φτιαγμένοι για να είναι γονείς κι αυτό είναι οκ. Πρέπει να μπορέσουμε να το καταλάβουμε ότι δεν είναι όλοι για όλα.

Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει καθόλου να υπάρξει σχέση και ειλικρινά ούτε κι εμένα. Δεν θεωρώ ότι έχει κακή σχέση με εμένα, θεωρώ ότι έχει μηδαμινή σχέση με όλα του τα παιδιά. Δεν είναι ένας άνθρωπος που τον ενδιέφερε, ή δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη. Όλα τα πράγματα εμπεριέχουν μέσα μια ευθύνη. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι δεν το αντιλήφθηκε ποτέ, είναι δικαίωμά του βέβαια και είναι δικαίωμά μας να αναγνωρίζουμε τα πράγματα. Δεν μπορεί να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια για να μην πληγωθούν κάποιοι για την υστεροφημία τους. Δεν γίνεται να έχουμε να σηκώσουμε και το βάρος του να το κρύψουμε για να μην αισθανθούν και άσχημα.

Έχω κάποια βιώματα. Δεν είναι ότι δεν ζούσαμε μαζί. Αλλά καλύτερα να μην τα είχα ούτε αυτά αν είναι να είναι άσχημα. Υπήρχε βία αλλά όχι ως προς εμένα και την αδελφή μου. Η ζωή τα εμπεριέχει όλα. Εγώ έχω καταλάβει την αξία μου δεν περιμένω να μου την δώσει αυτός. Ειλικρινά δεν με νοιάζει, είμαι πολύ καλά. Σας βλέπω λίγο στεναχωρημένους, εγώ δεν είμαι. Έχω προχωρήσει, δεν έχω μείνει εκεί», ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τότε: «Έχω τεράστιες ευαισθησίες για τις σχέσεις γονιών με παιδιά… Έχω κι εγώ κάποια βιώματα, γι’ αυτό… Και με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο

Άννα Μαρία Βέλλη: Το μήνυμα για την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor και η αναφορά στην προσωπική του ζωή

Γιώργος Λιανός: Η παράταση του Survivor και τα σχόλια για τις αποχωρήσεις James Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book