Συγκίνησε διαγωνιζόμενος του MasterChef: “Πήρα τη βαλίτσα μου κι έφυγα. Είμαι μόνος μου”

Στις οντισιόν του MasterChef 4 βρέθηκε ο Αλέξανδρος Κωνστάντης, ο οποίος συγκίνησε με την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή. Ο διαγωνιζόμενος έκανε γνωστό πως έφυγε από το σπίτι του στην Κέρκυρα και ζει πια στην Αθήνα, καθώς οι δικοί του άνθρωποι δεν τον πίστευαν και δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

“Όταν ανακοίνωσα στην οικογένειά μου και συγκεκριμένα στον μπαμπά μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική υπήρχε

μεγάλη ένταση στο σπίτι, μου έφερε μεγάλη αντίρρηση, ώσπου οι καταστάσεις έγιναν δύσκολες. Είναι ευκαιρία για μένα να δείξω στον πατέρα μου πόσα πράγματα μπορώ να κάνω!

Ήρθα στην Αθήνα λόγω κάποιων οικογενειακών καταστάσεων και έχω βάλει κάποιους στόχους στη ζωή μου. Θα ήθελα να δείξω σε κάποιους ανθρώπους ότι μπορώ να τα καταφέρω. Οι άνθρωποι της οικογένειάς μου παίζει να με καταριούνται που είμαι εδώ γιατί πολλοί δεν πίστευαν σε μένα. Δεν μπορούσα άλλο αυτή την κατάσταση, πήρα το σκέιτ μου, μια βαλίτσα κι έφυγα. Και από τότε είμαι μόνος μου, το παλεύω μόνος μου.”, εξομολογήθηκε.

Παρόλα αυτά, ο Αλέξανδρος Κωνστάντης δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές κι έτσι αποχώρησε από τις οντισιόν με δύο “όχι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από το μοιραίο ελικόπτερο που επέβαινε ο Kobe Bryant 

Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για το Χάι Ροκ: “Το ξεκινήσαμε με μηδαμινά λεφτά” 

MasterChef: Πήγε στις οντισιόν μαζί με τη σύζυγό της κι έστειλε το δικό της μήνυμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα