Συγκινημένη η Μπέσσυ Αργυράκη: «Μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και την αδερφή μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της μιλώντας για τον την αδεφή της που έχει φύγει από τη ζωή.

Όσα εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή του Mega

«Άλλαξα ρότα πλέον για την Εβελίνα. Την αφήνεις να αποφασίζει η ίδια. Είναι εγωιστικό να περιμένω ένα εγγονάκι για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία στο παρελθόν είχε

εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε στον χαμό της εαδερφής της: «Η αδερφή μου ήταν πολύ αγαπημένη, “έφυγε” πολύ νέα, 42 χρονών. Εκτός από την αδερφή μου, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και είναι πολύ θλιβερό να χάνεις όλη την οικογένειά σου σε μικρό χρονικό διάστημα.

Την θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος, γιατί ήταν άγγελος. Όταν έκλεισα τα 60 μου έκανα μια μεγάλη γιορτή, γιατί ξεπέρασα το όριο που έζησαν και ο πατέρας μου και η μάνα μου και η αδερφή μου. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια για να τους θυμάμαι και να τους έχω πάντα στο μυαλό μου ζωντανούς».

«Θα ήταν παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας», κατέληξε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είναι μια ευκαιρία να σκεφτώ αν όσοι και όσες λένε ότι με αγαπάνε, με σέβονται κιόλας»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή… “Φουρέιρα”»

Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Keywords
Τυχαία Θέματα