Σίσσυ Χρηστίδου – Ελένη Τσολάκη: Για πρώτη φορά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και όχι… απέναντι -«Σουηδία γίναμε»

Για δύο τηλεοπτικές σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ελένη Τσολάκη βρίσκονταν… απέναντι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, αφού η πρώτη ήταν -και συνεχίζει να είναι- στο Mega με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ενώ η δεύτερη παρουσίαζε την εκπομπή «Open Weekend» στο Open.

Ωστόσο, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Ελένη Τσολάκη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα (Τετάρτη 4/10 στις 09:50) στο Open με την καινούργια καθημερινή εκπομπή της, το «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ».

Στο πλευρό

της θα βρίσκονται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Με αφοιρμή λοιπόν της νέας της καθημερινής εκπομπής, η Ελένη Τσολάκη βγήκε μέσα Skype στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου για το νέο της αυτό εγχείρημα.

«Ακούστε τώρα τι θα γίνει! Θα υποδεχτούμε στην εκπομπή την Ελένη Τσολάκη», ανέφερε ενθουσιασμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσο για την Ελένη Τσολάκη, είπε με τη σειρά της: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που έμεινα σπίτι μού φάνηκε πολύ περίεργο. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Ξεκινάμε την Τετάρτη με πάρα πολλή αγωνία και πάρα πολύ άγχος. Επειδή είναι στα πράγματα που μου αρέσει και τα κάνω όλα αυτά τα χρόνια, θεώρησα την πρόταση ως μία φυσική εξέλιξη της δουλειάς».

«Σουηδία γίναμε! Στείλε και στη Μπέττυ Μαγγίρα φιλιά και να πάμε να δούμε τη Ναταλί Κάκκαβα μετά», είπε με χιούμορ μετά την κουβέντα που είχαν η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν:

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είναι μια ευκαιρία να σκεφτώ αν όσοι και όσες λένε ότι με αγαπάνε, με σέβονται κιόλας»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή… “Φουρέιρα”»

Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Keywords
Τυχαία Θέματα