Συγκινεί το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για τα 13 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της

Φαίνεται πως η σημερινή μέρα είναι δύσκολη για την Ζήνα Κουτσελίνη καθώς πέρασαν 13 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της. Η γνωστή δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πόσταρε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Πριν 13 χρόνια σαν αύριο… ένοιωσα το κενό! Έφυγες μαμά μου από τη ζωή! Όσες χαρές κι αν πήρα ήθελα τη μαμά μου να τις μοιραστώ… Όταν κράτησα στην αγκαλιά μου το κορίτσι μου κατάλαβα πως ένοιωθες κι εσύ… Όμως μαμά είναι

κάποιες στιγμές που θέλω το χέρι σου γαμώτο… Σηκώνω τα χέρια μου στον ουρανό και περιμένω! Σε περιμένω φως μου, αστέρι μου #love#skepseis #life».

Δείτε την εικόνα:

Πριν 13 χρόνια σαν αύριο… ένοιωσα το κενό! Έφυγες μαμά μου από τη ζωή! Όσες χαρές κι αν πήρα ήθελα τη μαμά μου να τις μοιραστώ… Όταν κράτησα στην αγκαλιά μου το κορίτσι μου κατάλαβα πως ένοιωθες κι εσύ… Όμως μαμά είναι κάποιες στιγμές που θέλω το χέρι σου γαμώτο… Σηκώνω τα χέρια μου στον ουρανό και περιμένω! Σε περιμένω φως μου, αστέρι μου #love #skepseis #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini) στις Μάρ 16, 2017, 11:53μμ PDT

The post Συγκινεί το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για τα 13 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα