Συγκινεί ο Πάνος Σόμπολος: «Η γυναίκα μου ήταν βράχος ακλόνητος, “έφυγε” νωρίς»

Ο Πάνος Σόμπολος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τα εγκλήματα που μας έχουν συγκλονίσει την τελευταία διετία, τη σύζυγό του, η οποία «έφυγε» νωρίς από τη ζωή, αλλά και τα παιδιά του.

Σχετικά με τα εγκλήματα που μας έχουν απασχολήσει, ο ίδιος ανέφερε: «Τόσα εγκλήματα δεν είχαμε. Απόδιδω αυτή την έξαρση στη δεκαετή λιτότητα που βιώσαμε αλλά κυρίως στα δύο χρόνια του εγκλεισμού, που έχουμε κυρίως της πανδημίας. Είναι πρωτοφανές να έχουμε 20 δολοφονίες γυναικών μέσα σε ένα χρόνο. Η υπόθεση της Πάτρας είναι ένα θρίλερ! Δεν μπορώ να πω τι πιστεύω

γιατί πολλές φορές πέφτουμε έξω, όλα είναι πιθανά. Το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει».

Όσον αφορά στην σύζυγό του, η οποία ήταν βράχος στο πλευρό του, ο Πάνος Σόμπολος είπε: «Έχω βοηθήσει πολλούς. Η μακαρίτισσα η γυναίκα μου έλεγε ότι ο μισός μισθός έρχεται στο σπίτι κι ο άλλος μισός στους εγκληματίες. Τότε, δεν είχαμε κινητά. Η σύζυγός μου πολλές φορές έβλεπε που είμαι από την τηλεόραση, δεν προλάβαινα να την ενημερώσω. Η γυναίκα μου ήταν βράχος ακλόνητος αλλά “έφυγε” νωρίς, τι να κάνουμε τώρα; Δεν πρόλαβε να δει εγγονάκια, όπως είδα και εγώ τώρα και τα χαίρομαι. Μου έλεγε “χάνεις τις καλύτερες στιγμές των παιδιών μας”.

Για τα παιδιά και τα εγγόνια του, ο Πάνος Σόμπολος εξομολογήθηκε: «Ο γιος μας ακολούθησε αυτή τη δουλειά. Εγώ ήθελα και η κόρη μου να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία αλλά επέλεξε να γίνει δικηγόρος. Την οικογένειά τους πρέπει να την έχουν πάνω απ’ όλα, μετά έρχεται η δουλειά και ευτυχώς βρήκαν πολύ καλούς συντρόφους. Τα εγγόνια μου θα τα πάω βόλτα στην παιδική χαρά, θα τα κρατήσω όταν δεν μπορούν, δεν με κουράζει αυτό αλλά μου δίνει δύναμη και χαρά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Επικό! Η βρετανίδα ΥΠΕΞ μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με… τον Νίκο Βέρτη

 MasterChef: Η Ελπίδα χρησιμοποιεί την κάρτα ασυλίας -Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

 Σία Κοσιώνη: Η συγκλονιστική ανάρτησή της για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Keywords
Τυχαία Θέματα