Συγκινεί ο γιατρός του Πέτρου Τατσοπουλου: «Τους είπα τελειώνει. Ή τώρα ή τελειώνει»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος σε εκπομπή όταν δήλωσε on air πως δεν αισθάνεται πολύ καλά και θα ήθελε να αποχωρήσει. Ο πρώην βουλευτής μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής, Δημήτρης Λυμπεριάδης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την εισαγωγή του.

«Έφτασε στους

καρδιολόγους, γιατί στην αρχή νομίζανε ότι είχε έμφραγμα, και τον πήγαν τρέχοντας στο αιμοδυναμικό. Οι καρδιολόγοι μόλις τον έβαλν στο τραπέζι, ο κύριος Τατσόπουλος άρχισε να έχει δύσπνοια έντονη και με το που ξεκινήσαν και έβαλαν την πρώτη έγχυση φαρμάκου για να κάνουν στεφανιογραφία κατάλαβαν πως κάτι άλλο συμβαίνει και χτυπήσαν σε εμάς».

Ο ίδιος ο γιατρός είπε στην παρουσιάστρια πως η κατάσταση της υγείας του γνωστού συγγραφέα ήταν ιδιαιτέρως σοβαρή.

«Δεν προλαβαίνουμε. Τελειώνει. Ή τώρα ή τελειώνει», φαίνεται να είπε στους συναδέλφους του.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθένα έγραφε:

«Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Ασλάνογλου: Συγκινήθηκε on air- «Τι μου έκανες τώρα; Συγκινήθηκα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα