Δημήτρης Παπανώτας: Όλα όσα αποκάλυψε για την αποχώρησή του από τον Alpha

O Δημήτρης Παπανώτας έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρησή του από τον Alpha.

Γιατί αποχώρησες από τον Αlpha;
«Η αλήθεια είναι πως ακόμη είμαι στενοχωρημένος που αποχώρησα από το «Happy day». Είναι μια παρέα που την αγάπησα πολύ. Εχω δεθεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Τη Σταματίνα, τον Φραγκολιά ακόμη περισσότερο, τη Μαίρη Παλιαλέξη, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Μου λείπουν από την καθημερινότητα μου. Υπήρξε ένα ζήτημα με τον Alpha

που δημιουργήθηκε από τον σταθμό. Δεν μου ικανοποίησαν κάποια αιτήματα και έτσι αποφάσισα να αλλάξω στέγη. Η πρόταση από τον ΣΚΑΙ ήταν εξαρχής ενδιαφέρουσα. Μου έδωσαν χρόνο στο ραδιόφωνο τους, το μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο στην Ελλάδα, την ώρα που από την άλλη πλευρά, με έξι σταθμούς, δεν υπήρχε διαθέσιμος ραδιοφωνικός χρόνος. Είναι αστείο! Μέτρησε και το γεγονός ότι η πρόταση ήταν για συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τα πρώτα μας βήματα στη δουλειά, γιατί μαζί ξεκινήσαμε στο Νew Channel. Μου δημιούργησε αίσθημα εμπιστοσύνης. Ηταν καλή η οικονομική προσφορά από τον ΣΚΑΙ και έκατσα με δέος μπροστά στο ραδιοφωνικό του μικρόφωνο».

Διατυπώνεται μια άποψη πως το «Μεσημέρι» επιχειρεί σε έναν βαθμό να αναβιώσει το στυλ των μεσημεριανών εκπομπών της προηγούμενης δεκαετίας. Τι απαντάς σε αυτό;
«Την κάθε βλακεία που διατυπώνεται από ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα πρέπει να την απαντώ; Αυτά είναι ανοησίες. Μια εκπομπή δεν βγαίνει έτσι στον αέρα, ξαφνικά ένα πρωί. Διαμορφώνεται, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ανάλογα με το τι αρέσει στον κόσμο. Εμείς ξεκινήσαμε στη λογική του infotainment και διερευνούμε τι θέλει ο κόσμος. Δεν έχει ακόμη κατασταλάξει σε μορφή η εκπομπή. Για ποιες απόπειρες αναβίωσης μεσημεριανών μιλάνε;»

Το βασίζουν στην ίντριγκα…
«Την ίντριγκα δεν τη δημιουργούμε εμείς. Αλλά επειδή εγώ και ο Γιώργος -οι υπόλοιποι δεν συμμετέχουν τόσο σε αυτό- έχουμε μακρά πορεία, νιώθουμε την ανάγκη να απαντήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι τυχάρπαστοι, ογδοοκλασάτοι και τελευταίοι αρθρώνουν με θράσος λόγο για ανθρώπους που έχουν καριέρα δεκαετιών. Εγώ κατατάσσω τον εαυτό μου στους πρωτοπόρους. Εκανα την πρώτη Ιlifestyle εκπομπή. Προερχόμενος από την ενημέρωση. Είναι σαν να βγαίνει τώρα η Σία Κοσιώνη και να κάνει κάτι πρωτοποριακό στην ενημέρωση και να την απαξιώσει η Μέγκι Ντρίο. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Ασλάνογλου: Συγκινήθηκε on air- «Τι μου έκανες τώρα; Συγκινήθηκα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα