Συγκινεί η Ζένια Μπονάτσου: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν»

Στην εκπομπή Idols βρέθηκε σήμερα το βράδυ (26/11) η Ζένια Μπονάτσου και η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου!

Μέσα σε όλα, η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την τελευταία ημέρα στην ζωή του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζένια Μπονάτσου συγκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την

ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω. Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν».

Στη συνέχεια, η Μάρθα Κουτουμάνου συμπλήρωσε ότι «παρόλο που συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι στον Βλάσση και ήταν η Ζένια μπροστά».

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μαλάκης: Αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο του ασφαλίτη Ντούνια στις “Άγριες Μέλισσες”

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει το ποσό που έπαιρναν οι “Μαχητές” στον περσινό κύκλο

Τζένη Μπότση: Η κόρη της τη διέκοψε την ώρα που έκανε δηλώσεις στον αέρα της ΕΡΤ -Η αντίδραση της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα