Συγκινεί η Παραδεισανού με το μήνυμα της για την Πετρουτσέλι: «Το είδα όνειρο ότι ήταν έγκυος»!

Πρόκειται για μια δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Καθημερινά μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές από τη μέρα της και έτσι κρατά μια επικοινωνία με τον κόσμο.

Ο λόγος για το κορίτσι με το πλατύ χαμόγελο, Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία διατηρεί μια πολύ στενή φιλία με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Έτσι με αφορμή τα γενέθλια της δημοσίευσε μια ομολογουμένως συγκινητική ανάρτηση για τη σχέση τους.

«Λένε πως στις δουλειές ειναι δύσκολο να κάνεις φίλους. Και ειναι αλήθεια! Έχω κανει πολύ λίγους όλα αυτα τα (14 Θεέ μου) χρόνια. Όμως τα πράγματα που μένουν στη ζωή σου, ειναι αυτα που σου βγαίνουν εύκολα κι απλα. Κι αυτό το κοριτσι, που χθες είχε γενέθλια, το γνώρισα στη δουλεια, ήρθε στη ζωή μου και την έκανε πιο ανέμελη. Πιο ανάλαφρη. (Ακόμα) πιο αστεία. Με «διαβάζει» κάθε στιγμή. Ξέρει απο το βλέμμα μου τι νιώθω. Όταν δουλεύαμε μαζι τα Σαββατοκύριακα, ερχόταν κουτουλώντας απ’ τη νύστα να με πάρει απ’ το σπιτι στις 6.30 το πρωί, πίναμε καφέ στο αυτοκίνητο και μιλούσαμε ακατάπαυστα, γελούσαμε υστερικά, σχολιάζαμε όσα έγιναν το προηγούμενο βραδυ. Ήμουν εκεί όταν γνώρισε τον άντρα της, ήταν εκεί όταν ήμουν τρελα ερωτευμένη και πετούσα στα ουράνια, «έλα πες μου, θα με σκάσεις;», ειναι η μόνιμη ατάκα της όταν της γελάω πονηρά. Έκλαψα από χαρά όταν μου ειπε πως ειναι έγκυος, «το ήξερα είδα όνειρο» της είπα (όντως είχα δει). Φυσικά στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικές η μια απέναντι στην άλλη, φυσικά κι εχει νευριάσει η μια την άλλη, αλλά κυρίως εχει συμβουλεύσει, στηρίξει, διορθώσει με αγάπη η μια την άλλη. Ποτέ δεν περίμενα όταν τη γνώριζα πόσο θα έλειπε απο τη ζωή μου αν δεν είχαμε έρθει κοντά λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων. Αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να εχω στην καθημερινότητα μου αυτή τη θεότρελη Ιταλίδα. Λένε οτι μια ξανθιά, θέλει για φίλη της μια μελαχρινή. Μπούρδες! Εγώ θελω μια φίλη σαν τη Φλο. Κι ας εχει ο,τι χρωμα μαλλιά θέλει. (Για να δείτε ποσο καλά την ξερω, θα γράψει απο κάτω σχόλιο «tanto». Πάμε στοίχημα;)», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισάνου και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Paradeisanou (@nancyparadeisanou) στις 20 Σεπ, 2018 στις 9:55 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Συγκλόνισε γνωστή Ελληνίδα με το πρόβλημα όρασης της! «Βλέπω ταινίες με τον σύζυγο μου και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα