Συγκινεί η Όλια Λαζαρίδου: «Από τα 6 έως τα 18 ήμουν στο οικοτροφείο»

Η Όλια Λαζαρίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η ηθοποιός προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά χρόνια της, αποκαλύπτοντας πως από τα 6 μέχρι τα 18 έζησε σε ίδρυμα.

Αρχικά, η Όλια Λαζαρίδου είπε στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής:

«Τα παιδικά χρόνια μου ήταν δύσκολα. Πέρασα και ωραίες στιγμές αλλά από τα 6 μέχρι τα 18 ήμουν στο οικοτροφείο. Πήγαινα σε αστικό σχολείο, βέβαια, αλλά έχω ζήσει μια ζωή με πολλά παιδιά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με άλλα άτομα. Δεν έχω ζήσει στιγμές δίπλα σε μια κουζίνα, με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει να μαγειρεύω».

Ακόμα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ενώ δεν περνούσε καλά, έκανε υπομονή μέχρι τη στιγμή που ενηλικιώθηκε και μπορούσε να φύγει: «Ήταν αυστηρά τα πράγματα στο οικοτροφείο αλλά δεν μου έμεινε αυτή η αίσθηση. Πιο πολύ νιώθω ότι λούφαρα για να περάσει το καψόνι. Με ρωτούσαν πώς και δεν είχα διαμαρτυρηθεί για να με βγάλουν και αυτό που σκέφτομαι τώρα εκ των υστέρων είναι ότι απλώς σκεφτόμουν να τελειώσει αυτό το καψόνι και να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Καζάκος: Θεατρική έξοδος συνοδευόμενος από την κόρη του, Τζένη

 Χρύσα Παπά: «Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να…»

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε το τεράστιο ποσό που έπαιρνε κάθε μήνα στη Λάμψη

Keywords
Τυχαία Θέματα