Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε το τεράστιο ποσό που έπαιρνε κάθε μήνα στη Λάμψη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρω1νό» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Γεια», που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο θέατρο Ριάλτο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ρωτήθηκε και για την εμπειρία της από τη «Λάμψη» μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Πολίτης και την απάντηση που έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός εκείνη την περίοδο έκανε τα

πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά που λέει ο Χρίστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους οπότε δεν ξέρω».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Τρυφερά τετ-α-τετ σε βραδινή έξοδό τους

 Ρούλα Κορομηλά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της τηλεοπτικής επιστροφής της

 Πρωινό μας 25/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα