Συγκινεί η Κατερίνα Στικούδη με τα λόγια της για την πεθερά της (VIDEO)

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και η ίδια μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και την οικογένειά της. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην αγαπημένη της πεθερά που δεν ζει πλέον και αποκάλυψε πόσο μεγάλη αδυναμία της είχε.

“Οι οικογένειες μας με τον Βαγγέλη είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Η μαμά του ήταν εκπαιδευτικός, η οποία δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή. Και λέω δυστυχώς γιατί ήμουν λίγο άτυχη σε αυτό”.

“Είχα μια πολύ καλή πεθερά….Σα να είναι πρόσφατο είναι κάθε φορά” αναφώνησε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

“Μπορεί να περάσουν χρόνια αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει. Άσχετα με την ηλικία και το τι έχει συμβεί. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά πιστεύω ότι οι συμβουλές, η ενέργεια και η αγάπη της θα με βοηθούσε”.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στον σύζυγο της Κατερίνας λέγοντάς την ότι επίλεξε έναν  άντρα που την προσέχει πολύ, εκείνη της απάντησε:

«Πολύ σημαντικό αυτό. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό από αυτό που είπες. Τι να τα κάνεις τα λεφτά, δεν πάει να έχει ο άλλος παλάτια, ένα σωρό χρυσαφικά, το θέμα είναι αν σε ακούει. Αν είναι δίπλα σου κάθε μέρα, αν είναι μαζί σου, να σου δίνει αγάπη, να νιώθεις ότι είναι το στήριγμά σου στα δύσκολα…στα εύκολα…Και ειλικρινά μέσα μου πιστεύω πως δύο άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει τελείως διαφορετικά, σε τελείως διαφορετικές οικογένειες ίσως να μπορούν να συνυπάρξουν…Είναι όμως πολύ δύσκολο αυτό. Πρέπει να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, μια κοινή πορεία, ακόμα και στο μεγάλωμα του καθενός. Όλα παίζουν ρόλο».

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Η αναφορά στην ημέρα του γάμου της και η συγκίνηση της στο My style rocks!

Η Celia Kritharioti είναι η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια που κάνει επίδειξη στο βρετανικό μουσείο

Δεν φαντάζεσαι τι απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου σε hater που της είπε: «Είσαι γριά, γιατί έχεις Instagram;»

Keywords
Τυχαία Θέματα