Η Rihanna προετοιμάζεται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών της

Η Rihanna είναι τολμηρή όσο αφορά το beauty look. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δημιούργησε το δικό της brand. Πειραματίζεται με το χρώμα στα μαλλιά της αλλά και με τα make up looks ενώ τα μακριά νύχια είναι το σήμα κατατεθέν της. Τα tutorial γίνονται viral μιας και δημιουργεί μόνη της τα looks, σαν επαγγελματίας κάνοντας τις θαυμάστριες της να μένουν άφωνες.

Όσο αφορά τα hair looks έχει κόψει τα

μαλλιά της κοντά και σε bowl cut πολλά χρόνια πριν από τη Charlize Theron. Αγαπάει τα extensions, τις αφέλειες και τις πλεξούδες ενώ της έχουμε δει ξανθιά, κοκκινομάλλα αλλά και με μαύρο χρώμα. 

Και τώρα λίγο πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της που αποδεικνύει πως έχει σκοπό να το γιορτάσει. Με αφορμή της φωτογράφηση για την καμπάνια συνεργασίας του Fenty Beauty με το Savage Line η Rihanna υιοθέτησε ένα bob σε παστέλ, λιλά απόχρωση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις 31 Ιαν, 2020 στις 6:30 πμ PST

Η Riri συνδύασε το χρώμα στα μαλλιά με τα εσώρουχα που φορά στην φωτογράφηση η οποία είναι όπως πάντα, ιδιαίτερα προκλητική. Και δεν έμεινε σ΄αυτό. Άπλωσε την ίδια ακριβώς απόχρωση σκιάς στα μάτια.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν είναι περούκα ή αν πράγματι η Rihanna έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της αν και θα το ανακαλύψουμε πολύ γρήγορα. 

Αν είστε το ίδιο τολμηρές με την αγαπημένη σας star δεν έχετε παρά να την αντιγράψετε.

Κεντρική photo: Samir Hussein/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Margot Robbie φόρεσε την πιο απρόσμενη απόχρωση σκιάς στα μάτια που πρέπει να τολμήσετε απόψε κιόλας

Προετοιμαστείτε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργώντας μόνες το μανικιούρ σας με τα πιο εντυπωσιακά βερνίκια

Keywords
Τυχαία Θέματα