Συγκινεί η Ευαγγελία Αραβανή: Μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της

H Ευαγγελία Αραβανή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια.

Η παρουσιάστρια ήταν δεμένη με τον πατέρα της και της στοίχισε πολύ το ότι τον έχασε.

Η ίδια αποκάλυψε:

«Είχα αδυναμία στον μπαμπά μου. Τον χάσαμε πριν από 4 χρόνια. Έφυγε σε ένα εξάμηνο, στα 52 χρόνια του. Τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μόνιμα στην Λευκάδα. Τον έβλεπα Πάσχα

και καλοκαίρι. Δεν τον έζησα πολύ. Δεν είχα τη σχέση εξάρτησης «πατέρα-κόρης» και επειδή του έχω μοιάσει ως χαρακτήρας, αυτό επιτείνει την αδυναμία μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Υπήρξε πρότυπο για μένα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή όνειρα. Ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Απολαμβάνω κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζω στο τώρα, το σήμερα.»

Και τόνισε: «Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο».

Η ίδια είναι πλέον ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Νίκου Οικονομόπουλου. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Glam η παρουσιάστρια είχε πει:

«Ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι ευαίσθητος αν και γενικά δεν το δείχνει προς τα έξω. Είναι ειλικρινής και λέει ευθέως αυτό που θέλει να σου πει, χωρίς να το ωραιοποιεί. Το εκτιμώ πολύ αυτό κι ας είναι καμιά φορά σκληρό. Με τον Νίκο μένουμε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Θεωρώ τον εαυτό μου εύκολο άνθρωπο στη συμβίωση. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα περίεργο. Κάθε ζευγάρι βάζει τα όριά του για να συμβιώσει. Δεν χρειάζεται να βγάλεις μολύβι και χαρτί και να το γράψεις».

Eίναι έτοιμη για γάμο;

«Δεν έχω νιώσει έτοιμη για γάμο. Άλλωστε, δεν είναι αυτοσκοπός μου ο γάμος όσο το να δημιουργήσω οικογένεια. Όταν έρθει αυτή η ώρα θα φανεί. Δεν ξέρω αν θα ήθελα μεγάλη οικογένεια. Νομίζω ότι θα είμαι ικανοποιημένη με δύο παιδιά».

Διαβάστε ακόμα:Χάρης Ρώμας: “Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα! Όταν το κάνω…”

Keywords
Τυχαία Θέματα