Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον σύζυγό της ο οποίος έγινε πριν λίγους μήνες.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δυσκολία της να αποκτήσει παιδιά και στην προσπάθεια χρόνων που έκανε μέχρι να δημιουργήσει την οικογένειά της, Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, κάτι που επιδίωξε για να μείνει ενωμένη η οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είπε:

«Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου και οι δύσκολες αποφάσεις, νομίζω, με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Οι αλλαγές έρχονται για καλό».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Όταν έχεις παιδιά είναι ωραίο να συνεχίσει να ζει η οικογένεια σου».

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο texnes-plus.gr είχε μιλήσει για τους μεγαλύτερους φόβους της και συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει:

«Φοβάμαι τις απώλειες σημαντικών σχέσεων κι αγαπημένων ανθρώπων. Φοβάμαι μήπως κάποτε αλλάξει τόσο πολύ η σχέση μου με την κόρη μου, που χάσει αυτό το ιερό και πολύτιμο που έχει για μένα. Ξέρω, ότι θα αλλάξει όσο μεγαλώνει, και πρέπει να αλλάξει, αλλά δεν θέλω να χαθεί τίποτα από αυτό το πολύτιμο που μας δένει. Γιατί για μένα η σχέση μου με τη Χριστίνα είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω. Όχι, τόσο με την έννοια της μάνας – κόρης, όσο ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή μου, που μ’ έχει αγαπήσει με τον τρόπο που εγώ έχω ανάγκη να αγαπιέμαι.»

Με ποιο τρόπο έχει ανάγκη να αγαπιέται;

Δεν ξέρω, οι άλλοι το ξέρουν. Εννοώ, αυτό είναι που σε συνδέει βαθιά μ’ έναν άνθρωπο, όταν ανακαλύπτεις τον τρόπο που εκείνος έχει ανάγκη να τον αγαπάς κι εκείνος είναι εκεί για σένα. Δεν ορίζεται πάντα με λόγια, σίγουρα μ’ ενδιαφέρει να αποδέχεται τη διαφορετικότητά μου, να μπορεί να καταλάβει τις στιγμές της δικής μου απομόνωσης, την ελευθερία που έχω ανάγκη να έχω, το να μου επιτρέπει να αλλάζω και, κυρίως, να μην φοβόμαστε να λέμε αλήθειες.

Διαβάστε ακόμα:Χάρης Ρώμας: “Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα! Όταν το κάνω…”

“Αρνήθηκα εφτά φορές να κάνω το ρόλο του γκέι στην τηλεόραση! Ήταν λάθος που δεν το έκανα”

Η Έλλη Στάη αποκαλύπτει: «Τα σιγουράκια μού είναι βαρετά»

Keywords
Τυχαία Θέματα