Συγκινεί η Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν θλιβερό, ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα»

Αναφορά σε ένα πολύ προσωπικό θέμα έκανε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της. Η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν απέβαλε πριν από πολλά χρόνια και έφυγε από το νοσοκομείο και πήγε κατευθείαν στα στούντιο του ANT1. Η ίδια εξομολογήθηκε πως ήταν ένα ψυχολογικό ράκος και δεν μπορούσε να πει τίποτα σε κανέναν.

«Άκου, έχω πενθήσει

γι’ άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και είναι πολλά χρόνια πριν…Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως πήγα το πρωί από το νοσοκομείο δίπλα τότε στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.

Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί. Δε μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτούσανε όλοι τι έχω.

Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας. Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς. Ίσως γι’ αυτό και δε μοιραζόμουν πράγματα ειδικά για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ δεν θέλω να τα μοιράζομαι, άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει… Μπορεί όσο το συζητάς να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν τον έχω δει αλλά δεν έχουμε να πούμε και κάτι άλλο»

 Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θύμωσα με το θέμα της κόρης μου με τον κορονοϊό»

 Πρω1νό 15/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα