Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θύμωσα με το θέμα της κόρης μου με τον κορονοϊό»

Συνέντευξη στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και, μεταξύ άλλων, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την περίοδο που τα Μέσα είχαν ασχοληθεί με την πρωτότοκη κόρη της, λέγοντας πως έκανε πάρτι και διέσπειρε τον κορονοϊο. Αυτή ήταν και μία από τις φορές που η Νατάσα Θεοδωρίδου θύμωσε πολύ με όσα λεγόντουσαν.

Μιλώντας για τη σχέση της με τα παιδιά της, η τραγουδίστρια είπε: «Η σχέση με τα παιδιά πάντα θέλει δουλειά. Υπάρχει ένας συνεχής αγώνας ώστε να κατανοήσουν τα παιδιά ότι ό,τι συμβαίνει στα επαγγελματικά και την εικόνα μου είναι

έξω από την πόρτα μας. Μέσα στο σπίτι είμαι η μαμά και είστε τα παιδιά μου».

Αναφερόμενη σε εκείνη περίοδο και τον λόγο που είχε θυμώσει, η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε: «Όταν έγινε το θέμα με την μεγάλη μου κόρη και τον κορονοϊό θύμωσα… Εγώ δεν απαντώ ποτέ γιατί δεν πιστεύω στον δημόσιο διάλογο. Δημόσια γίνονται όλα για εντυπωσιασμούς, όταν όμως θίγεται άδικα ένα μέλος της οικογένειάς σου, το οποίο δεν φταίει γιατί εσύ είσαι ο λόγος, και όταν είναι το παιδί… Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα πάντα. Έλεγαν πως η κόρη μου ήταν δημόσιος κίνδυνος, οπότε εκεί έγραψα και δημοσίευμα το κείμενο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ρωζίτα Σώκου δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Νοσηλεύεται και η κόρη της»

 Σάκης Αρσενίου στο Πρω1νό: Η αινιγματική απάντηση για τη συμμετοχή του στο Survivor

 Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομόφωνα στο εδώλιο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Keywords
Τυχαία Θέματα